I ett så stort spel som The Witcher 3: Wild Hunt finns det alltid massor av aktiviteter för spelare att genomföra. Från att döda monster till att utforska nya områden, Geralts uppdrag verkar oändliga. Men många spelare blev förälskade i kortspelet Gwent i spelet, och många trodde att det var en av de bästa delarna av spelet. Frågan blir vad som är så speciellt med det här kortspelet, och finns det någon fördel med att spela det?

Vad är poängen med att spela Gwent i Witcher 3?

Gwent är bra för guldodling

Den kanske största anledningen till att spamma Gwent-matcher är potentialen för massiva vinster i guld för att vinna matcher. När du väl kommer till Gwents slutspel, vilket betyder att du har en mycket stark kortlek och möter slutspelsmotståndare, kan vinstens vinster vara enorma och konsekventa. Även om det säkert finns andra sätt att plocka fram guld, för dem som gillar Gwents spelslinga är det den perfekta kombinationen av lönsamt och roligt.

Genom att spela Gwent får du bättre kort

För att få en tidigare nämnda stark Gwent-lek måste du leta efter Gwent-kort var du än kan. Handlare kommer att sälja kort slumpmässigt, så håll utkik efter en chans att köpa ett nytt kort. Förutom köpmän är det mest effektiva sättet att stärka din Gwent-lek genom att vinna matcher, eftersom motståndare du slår ibland kommer att ge dig nya kort att lägga till din samling.

Att spela Gwent är kul

Om du inte absolut avskyr alla slags kortspel, när du väl förstår hur man spelar Gwent, blir det väldigt tillfredsställande. Från att sitta ner vid ditt första bord och lära dig repen till att stadigt förbättra dig till en punkt där du kan lägga strategi kan vara en fantastisk upplevelse. Denna kärlek till Gwent-spelet var anledningen till att ett fristående Gwent-spel och expansioner släpptes, vilket gjorde det möjligt för spelare att slå ut det mot motståndare, åtminstone något mer intelligent än The Witcher 3:s AI.

Vill du ha mer information om The Witcher 3: Wild Hunt? Kolla in vilka mods kommer att fungera i nästa generations uppdatering av Witcher 3? Besvarade och CD Projekt Red erbjuder alla tre Mainline Witcher-spel för mindre än $15 från Volsiz!

Lämna ett svar