Dwarf Fortress är ett fantastiskt spel utvecklat av Bay 12 Games. Originalversionen eller den klassiska versionen av spelet som det heter släpptes år 2006. Som tur var för fansen släpptes den förbättrade versionen av spelet igen till allmänheten på Steam. Vad som är mer spännande att veta är att även denna nya version togs emot mycket väl av fansen av denna generation. Utvecklarna gjorde några ändringar i spelet som förbättrad grafik och bättre spelupplägg, och det är på grund av detta som spelet presterar fantastiskt. Med alla nya funktioner inkluderade är fansen nyfikna på att veta om Full Controller-stödfunktionen är tillgänglig för Dwarf Fortress. Så, låt oss ta reda på det.

Hur fantastiskt spelet än är, det finns fortfarande mer att göra. Visst har spelet en fantastisk historia och oändliga timmars speltid, men allt detta är fortfarande inte tillräckligt för vissa fans. Det är därför många fans letar efter svaret på tillgängligheten av Controller-support. När allt kommer omkring, i tider som idag är spelare inte bundna av att bara spela sina favoritspel med tangentbordstangenter, eller hur? De flesta spelare och människor är överens om att det är kontrollerna som bidrar till en bättre spelupplevelse. Det är därför vi nu kommer att diskutera om det finns möjlighet att spela det här spelet med Controllers eller inte.

Dwarf Fortress Full Controller Support: Finns det tillgängligt?

Detta kan vara lite svårt att förstå, men Dwarf Fortress har inte Full Controller-stöd. Detta betyder dock inte att spelet aldrig kommer att ha Controller-stöd, men vi kan inte bekräfta just nu. Onödigt att säga att detta fortfarande verkligen är en besvikelse nyhet och tyvärr måste du fortsätta använda standardinmatningen för tangentbordet tills vidare. Eftersom spelet inte är tillgängligt för konsoler, motiverar det delvis det faktum att stöd för kontroller ännu inte ingår.

Om du fortfarande vill spela spelet med kontrollen kan du göra en sak. Lyckligtvis är spelet tillgängligt för att spelas på Steam-däcket också, och när du ser detta kan du spela det på det. Med tanke på hur Steam Deck har knappar och joysticks som är byggda på sig, borde det ge dig känslan av att spela Dwarf Fortress med en sorts kontroller. Hur som helst, vi kommer att avsluta den här artikeln och vi hoppas att du kunde få ditt svar. Fortsätt besöka Volsiz för mer.

Lämna ett svar