Dwarf Fortress är inte bara ännu ett brickbaserat spel där du vandrar in i de långa grottorna med oändliga lådor och brickor. Det är så mycket mer än så. Det faktum att det inte bara finns upprepade geometriska strukturer, utan det finns människor med kulturer och personligheter för att ge spelet mer djup är fantastiskt. Du har inte bara en dvärgvärld att ta hand om, utan du har också möjlighet att spela spelet så länge du vill. Detta beror på att du kan, ja, ägna oändliga timmars spelande åt det här spelet. Nu med så många saker att se i spelet undrar många spelare runt om i världen om det finns Ultrawide-stöd tillgängligt för Dwarf Fortress. Låt oss titta på detaljerna i detta nedan.

Med förändrade tider har många människor utvecklat sina sätt att spela spel. Det är just därför många spelbolag också har gått före och sett till att de uppgraderar också. Det är just därför många spelbolag erbjuder Ultrawide-alternativet för vissa av sina spel. Ultrabrett stöd gör det möjligt för spelarna att få en övergripande uppslukande upplevelse. Länge borta är de dagar då du brukade spela spel på våra små datorskärmar. Nu kan vi spela spelen bokstavligen på vilken skärm som helst, TV, telefon, PC och mer. Det är därför det är rättvist att vi ska titta på tillgängligheten av Ultrawide-stöd för Dwarf Fortress eftersom många fans vill veta svaret.

Dwarf Fortress Ultrawide Support: Finns det tillgängligt?

På tal om alla anledningarna till varför Ultrawide är ett så bra alternativ, kommer vi nu att diskutera om det är tillgängligt i den här titeln. Lyckligtvis när fansen frågade om det i online-communityerna om det här alternativet är tillgängligt, fick de sitt svar. Utgivarna av Dwarf Fortress delade en skärmdump av spelet som spelades på en Ultrawide-skärm. Detta gladde många fans överlyckligt eftersom de kunde bekräfta att Dwarf Fortress stöder Ultrawide-skärmar. Detta innebär att spelare kan spela spelet på skärmförhållandena 21:9 och 32:9 och få hela spelupplevelsen. Nu kan du gå vidare och spela spelet på större skärmar.

Testar Dwarf Fortress på en ultrabredbildsskärm pic.twitter.com/oigjHPeD3A

— Kitfox Games DettaDwarf Fortress UT NU (@KitfoxGames) 2 oktober 2022

Ytterligare ett par anledningar till att spela det här spelet på en stor skärm är detta: det finns inte längre pixlad grafik och det finns ny fräschör när det gäller kvaliteten. Vi är ganska säkra på att det här är mer än tillräckligt med skäl att bara gå och spela det här spelet utan bekymmer. Nu med detta avslutar vi vår artikel för idag. Om du gillade den här artikeln, se till att kolla fler artiklar som denna på Volsiz. Lycka till med spelandet!

Lämna ett svar