Genshin Impacts A Parade of Providence -evenemang pågår från 27 april 2023 till 15 maj  2023 och har en spännande Interdarshan-tävling i Sumeru  . Delta för att få fantastiska belöningar, inklusive en gratis Faruzan.

Under evenemanget kan du delta i sex galabås som representerar varje Darshan. Spantamad Darshans monter heter Concocted Reaction, ett minispel som alla kampälskare kommer att älska. Jag tror att stridsmekaniken är mycket enklare än de senaste stridshändelserna, så även nya spelare kan njuta av det utan att oroa sig.

Hur man låser upp A Parade of Providence-evenemanget i Genshin Impact

Du kan låsa upp händelsen efter att ha fullgjort följande förutsättningar:

  • Nå Adventure Rank 30 eller högre.
  • Slutför Archon Quest Chapter I: Act III – A New Star Approaches.
  • Valfritt: Slutför mellanspelskapitlet: Akt III – Inversion of Genesis.
  • Valfritt: Slutför Alhaithams Story Quest, Vulture Volans Chapter: Act I – The Illusions of the Mob.

Om du inte har uppfyllt de valfria förutsättningarna kan du fortfarande starta evenemanget med snabbstartsknappen  . Annars kommer du att låsa upp A Parade of Providence: Act I – Comings and Goings. Slutför det för att låsa upp alla galabås.

Hur man slutför utmaningen Concocted Reaction i A Parade of Providence Genshin Impact

Efter att ha låst upp Gala-båsen, slutför Event Quest som heter Concocted Reaction, där du måste prata med Bahador i Spantamad-båset. Om du gör det låser du upp eventet Domain i utkanten av Sumeru City. Gå dit för att börja stridsutmaningen Concocted Reaction.

Interagera med domänen och välj bland tre utmaningar som låser upp under evenemangets gång. Innan du börjar, se till att välja önskad svårighetsgrad. Belöningar är uppdelade efter svårighetsgrad. Du behöver bara slutföra Easy för att få Primogems, men om du slutför en högre svårighetsgrad låser du upp belöningar för alla svårighetsnivåer innan det.

När du startar måste du välja en eller två Resilience Concoctions. Dessa indikerar handikapp som du kommer att stöta på i strid, såsom högre fiendes HP eller högre fiendeskada. Du kommer att motstå alla handikapp som du väljer.

Därefter kan du välja en eller två buffs som hjälper dig i strid. När du är klar kan du fortsätta till Party Setup. Varje utmaning innehåller bara en omgång, så du behöver bara konfigurera ett lag. Kampen i sig är ganska enkel: besegra alla fiender inom femminuterstiden. Du kan samla belöningar i avsnittet Brewing Concoctions på eventmenyn.

För fler evenemangsguider, kolla in All In Truth’s Steps-svaren i Genshin Impact A Parade of Providence här på Volsiz.Lämna ett svar