Nintendo Direct den 8 februari 2023 visade upp många spel under sin 40-minuters körtid. Fansen fick mer information om The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Pikmin 4, Metroid Prime och mer. Nedan kan du kolla in allt som visas upp i Nintendo Direct.

Alla avslöjar i februari 2023 Nintendo Direct

Alla Nintendo Direct-trailers


avslöjar i februari 2023 Nintendo Direct


Legend of Zelda Tears of the Kingdom

4

Chronicles 3 Expansion Pass

Dreamer

Origins: Cereza and the Lost Witch

3

Illusion Island

Emblem Engage

: The Fall of Reverie

Traveller II

of Stars

Wars

’s Return to Dreamland Deluxe

Switch Online

Prime Remastered

Life i The Girl Who Steals Time

Kart 8 Wave 4 DLC

Legends

Cells: Return to Castlevania

De Amigo

: Identity

Trick: Phantom Detective


Anfallare

älskar Katamari Reroll + Royal Reverie


Detektivarkiv: RAIN Code

Man Battle Network Legacy Collection

a Nice Death

Katitos I & II Remaster

eBaseball: Power Pros

Dreamlight Valley

of Symphonia Remastrad

Odyssey Origins Collection


Layton and The New World of Steam

Legenden om Zelda Tears of the Kingdom

Anledningen till att alla förvandlades till Direct, förutom Silksong-fans, är mer information om The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Förstörelse kommer till Hyrule, och Link måste rädda dagen när han möter nya hot och monster. Dyk in i ett otroligt nytt äventyr tillsammans med Link, Epona, Zelda. Bemästra nya färdigheter och mer den 12 maj 2023.

Pikmin 4

Pikmin 4 ser ut som ett härligt nytt äventyr i Pikmin-serien som släpps. Bekanta Pikmin-retur som röd, gul, blå och mer. Vi får även en titt på Ice Pikmin, en ny typ av Pikmin. Oaatchi är också en ny följeslagare som introduceras i Pikmin 4. Kolla in den officiella trailern från Nintendo Direct i februari 2023.

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass

Den tredje vågen av DLC introducerar en ny karaktär. Vi fick också en smygtitt på volym 4, som släpps senare under 2023. Den tredje satsen släpps den 15 februari 2023.

Modedrömmare

Bli en fashionabel stilpåverkare i Fashion Dreamer. Skapa unika mode, som andras outfits, eller föreslå nya utseenden. Samla saker för att utöka din garderob och skapa otroliga utseenden. Glöm inte att vara aktiv på sociala medier och utveckla ditt varumärke när Fashion Dreamer släpps 2023 exklusivt på Nintendo Switch.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Witch

Utforska Bayonettas ursprung i en ny berättelse efter Cereza. Möt Chesire och kontrollera demonen och Cereza för att resa genom en mystisk skog. Använd krafterna och styrkorna hos båda karaktärerna för att övervinna monster i skogen. Cereza and the Lost Witch släpper lös magin den 17 mars 2023.

Splatoon 3

Splatoon 3:s expansionspass har anlänt, vilket ger nytt innehåll till spelet. I den första vågen får du utforska Inkopolis från den ursprungliga Splatoon. Samla nya vapen och utrustning från nya och bekanta leverantörer. Salmon Run, Tableturf Battle, Shoal och amiibo kommer att fungera på samma sätt i den här staden. Marie och Callie gör en förtrollande föreställning under Splatfests, så se till att besöka. Denna DLC släpps våren 2023. Håll utkik efter den mystiska sidoordningen för expansionspassvåg 2.

Disney Illusion Island

Micky, Minnie, Donald och Långben ger sig av på ett nytt äventyr i den här plattformstiteln. Använd varje karaktärs färdigheter för att utforska alla mysterier på ön i Disney Illusion Island. Simma, spring, klättra, sväng med mera den 28 juli 2023.

Fire Emblem Engage

Nya Engage-emblem kommer genom Hector, Soren och Camill i Wave 2, och Chrom, Robin och Veronic är i Wave 3. Wave 4 kommer att introducera en ny historia i Fell Xenologue. Wave 2 är tillgänglig senare idag.

Harmony: The Fall of Reverie

Från Don’t Nod kommer en ny värld där gudar vandrar på jorden. In Harmony: The Fall of Reverie Humanity hänger i balans, och det är upp till dig att navigera i två världar för att rädda mänskligheten. Celestes legendariska kompositör, Lena Rain, gör den här kommande titeln. juni 2023

Octopath Traveller II

En demo för Octopath Traveler II lanseras idag, vilket gör att spelare kan utforska spelet tidigt inför dess episka berättelse över åtta olika karaktärer. Gå ihop och möta hot som en part när Octopath Traveler II släpps den 24 februari 2023.

Hav av stjärnor

Utforska en vacker värld, träffa förtjusande karaktärer och delta i taktiska turbaserade strider i Sea of ​​Stars. Denna RPG kommer från utvecklaren av The Messenger och ser ut att fortsätta den höga kvaliteten på studions arbete den 29 augusti 2023.

Avancerade krig

Efter sin tidigare försening har Advanced Wars remastrad ett nytt releasedatum den 21 april 2023. Fans kommer äntligen att kunna dyka in i denna episka remake av en klassstrategititel på Nintendo Switch.

Kirby’s Return to Dreamland Deluxe

Magolor Epilogue The Interdimensional Traveler är ett nytt äventyr som kommer till Kirby’s Return to Dreamland Deluxe. Utforska som en försvagad Magolor och återställ din kraft. När du låser upp nya förmågor blir du starkare och mer mångsidig. Lås upp dessa krafter i din egen ordning, antingen solo eller i co-op. Detta läge kommer att vara tillgängligt efter att berättelsen har rensats.

Ninteod Switch Online

Äntligen kommer Game Boy Games till Nintendo Switch Online. Detta kommer att inkludera följande spel, med fler. Dessutom kommer Game Boy Advance till Nintendo Switch Online Expansion Pass. Detta inkluderar även multiplayer och är tillgängligt idag.

 • Game Boy
 • The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX
 • Gargoyle’s Quest
 • Game & Watch Gallery 3
 • Alone in the Dark: The New Nightmare
 • Metroid II – Return of Samus
 • Wario Land 3
 • Kirbys drömland
 • Game Boy Advance
 • Super Mario Advance 4: Super Mario Bros 3
 • WarioWare, Inc. M
 • Kuru Kuru Kururin
 • Mario Kart: Super Circuit
 • Mario & Luigi: Superstar Saga
 • The Legend of Zelda: The Minish Cap

Metroid Prime remastrad

Det händer; Metroid Prime Remastered kommer till Nintendo Switch. Fansen har längtat efter detta, och det kommer senare idag. Även om det inte är hela trilogin, är det lovande nyheter att den andra och tredje Metroid Prime kommer så småningom.

Fantasy Life i The Girl Who Steals Time

Lev ut din fantasi och gör denna ö till din egen genom det förflutna och framtiden. Bemästra olika hantverk och klasser när du utvecklar ön. Bygg om det som du vill och skapa ditt drömliv 2023.

Mario Kart 8 Wave 4 DLC

Minecraft Legends

Trailer kommer snart.

Dead Cells: Återvänd till Castlevania

samba de amigo

Tron: Identitet

Trailer kommer snart.

Ghost Trick: Phantom Detective

Decapolis

Omega anfallare

We Love Katamari Reroll + Royal Reverie

Blanc

Trailer kommer snart.

Master Detective Archive: RAIN Code

Trailer kommer snart.

Mega Man Battle Network Legacy Collection

Trailer kommer snart.

Ha en trevlig död

Trailer kommer snart.

Baten Katitos I & II Remaster

WBSC eBaseball: Power Pros

Trailer kommer snart.

Disney Dreamlight Valley

Tales of Symphony remastrad

Trailer kommer snart.

Etrian Odyssey Origins Collection

Professor Layton och The New World of Steam

För mer information om Nintendo, kolla in Raincode Releasedatum, plattformar, trailer och mer! och Merry Magoland tar med minispelsgalenskap till Kirby’s Return to Dreamland på Volsiz.Lämna ett svar