Sedan debuten 2006 har Roblox sett miljontals spelare från hela världen flockas till sin plattform ivriga att skapa sin egen Robloxian, fördjupa sig i en uppsjö av engagerande upplevelser och, naturligtvis, träffa och få massor av nya vänner. Oavsett om du gick med i Roblox vid öppningen, det senaste året eller någonstans däremellan, uppmuntras du att ta till dig allt spelplattformen har att erbjuda, inklusive alla dess dolda funktioner! En av dessa funktioner, möjligheten att se exakt när du skapade din Roblox-profil, är gömd och kan vara lätt att missa, vilket är anledningen till att vi har skapat den korta guiden nedan som berättar exakt var du kan hitta den.

Hur man kontrollerar åldern på ditt Roblox-konto på PC

Även om det kan verka omöjligt att hitta, är åldern på ditt Roblox-konto faktiskt listad direkt på din profilsida! För att komma åt din profil, gå till Roblox-webbplatsen och öppna navigeringsmenyn genom att välja de tre raderna i det övre vänstra hörnet på skärmen. Med menyn öppen väljer du Profil.

På din profil, scrolla ner till botten av sidan. Under märkessektionen bör det finnas en annan sektion för statistik. Det här avsnittet visar både ditt anslutna datum och dina platsbesök.

Så här kontrollerar du åldern på ditt Roblox-konto på mobilen

I Roblox-appen väljer du de tre prickarna i det nedre vänstra hörnet för att öppna menyn Mer ; välj sedan Profil och Visa hela profilen. Precis som på PC, kan du hitta ditt Join Date längst ner på sidan.

Vad är ett Join Date på Roblox?

Detta anslutningsdatum är dagen då du skapade ditt Roblox-konto och visar hur gammalt ditt konto är. Det är allt som finns med det; ju längre du spelar Roblox, desto äldre kommer ditt konto att bli! Om du skapade ditt konto 2016 som jag gjorde, är ditt konto nästan ett decennium gammalt! Jag antar att tiden verkligen går fort när man har roligt!

Letar du efter fler vanliga frågor om Roblox? Kolla in några av våra andra guider om hur du kontrollerar köphistorik på Roblox eller Alla Roblox klädmallar: skjortor, byxor och mer här på Volsiz!Lämna ett svar