Att stöta på låsta dörrar är vanligt i spel och i

Var hittar du de tre åtkomstkorten

Den första nyckeln är en enkel uppdragsbelöning inlåst bakom sidouppdraget Road to Revival, som Arlan kommer att skicka ett meddelande till dig innan du sätter dig på Astral Express. Efter att ha besegrat ”Blaze Out of Space”-fienden och innan du plundrar kistan får du ditt första Authentic Access Card. Om du kämpar kan du prova att gå upp i nivå eller använda en starkare Honkai: Star Rail-karaktär. Det andra åtkomstautentiseringskortet ges till dig efter att du pratat med NPC ’ Man with Afro ’ fem gånger. Och ja, det är verkligen hans namn.

Det tredje åtkomstautentiseringskortet finns i ett undanskymt rum i lagringszonen. Ta teleporten ”Utanför kontrollcentret” och ta dig igenom rummet bortom det, slå fiender och aktivera broarna som du gör. I slutet, precis innan rummet med bröstet, ska det finnas en glödande orange föremålsdroppe. Det är det tredje åtkomstautentiseringskortet.

Hur man öppnar den tredubbla autentiseringsdörren

De tre åtkomstautentiseringskorten kan kombineras till ett föremål som öppnar dörren. De två void rangers inuti kommer att attackera dig, men de borde vara lätta nog att hantera eftersom de verkligen inte är på nivån med Honkai: Star Rail’s Doomsday Beast Boss. Efter att ha besegrat dem är din belöning för att du letar igenom Herta-rymdstationen och hittade de tre undangömda åtkomstkorten en kista som innehåller en SR Light Cone. Det finns inga dolda historier eller speciella föremål eftersom rummet bara är ett annat kontor, men det låter dig kolla ytterligare en skattkista på att-göra-listan över eventuella avslut.


  • Honkai: Star Rail

    Plattform: PC, iOS, Android, Microsoft Windows Utvecklare: HoYoverse Utgivare: HoYoverse Genre: Turn-Based Strategy, RPG, Adventure Multiplayer: Online Multiplayer ESRB: Inte betygsatt Sammanfattning:Honkai: Star Rail utspelar sig efter händelserna i det pågående spelet Honkai Impact 3rd och är en turbaserad online-RPG från utvecklaren Hoyoverse. Två medlemmar av Astral Express, 7 mars och Dan Heng, är på väg till Herta rymdstation med dyrbar last när de hamnat i bakhåll av medlemmar i en grupp känd som Antimaterialegionen. Kaos uppstår, bland dem är förstörelsens gud känd som Aeon, som stjäl ett frö känt som en Stellaron, som de implanterar i en konstgjord människa känd som ”Trailblazer”. Spelare kommer att anta rollen som denna karaktär när de försöker undvika sitt öde och rädda hela civilisationen. På samma sätt som spel i gacha-stil kan spelare skaffa fler karaktärer att lägga till sin fest genom att sammankalla och delta i snabba turbaserade strider i detta episka Sci-fi online-RPG.Lämna ett svar