Medan du försöker låsa upp din Transfiguration-trollformel står du öga mot öga med den smarta eleven, Sophronia Franklin, som vägrar låta dig ta tag i fältguiden du behöver utan att först slutföra hennes lilla frågesport. Det här frågesporten kan innehålla olika slumpmässiga triviafrågor om Harry Potter. Du kan återvända till Sophronia när som helst för att svara på några fler triviafrågor för några praktiska belöningar. Om du kämpar med en viss Quidditch-kunskapsfråga, har vi dig täckt!

Vilken Quidditch-boll är den största?

Du kanske har fått den här frågan om Quidditch när du slutförde Sophronias trivia, och det korrekta svaret är: Quaffle.

Quaffle är huvudbollen som skickas mellan spelare och kastas in i någon av de tre ringarna för att få en poäng, och det råkar vara den största bollen som används på Quidditch-planen. Det verkar troligt att de gjorde det till den största så det är lättare att kasta och fånga i luften, till skillnad från den knepiga lilla Snitch.

Nu kan du svara rätt på denna fråga och gå vidare till nästa! Du kommer att samla dina dryckesbelöningar eller din fältguidesida på nolltid.

Letar du efter mer Volsiz Hogwarts Legacy-innehåll? Kolla in våra guider om Vad är Hogwarts Legacy Level Cap Högsta nivå i Hogwarts Legacy eller alla biblioteksbilaga Revelio Field Guide-sidor i Hogwarts Legacy!Lämna ett svar