Efter vad som känns som evigheter av väntan är WoW Dragonflight 10.1 äntligen över oss. Det är en uppdatering som är tänkt att lösa många av Dragonflights releaseproblem, och jag, för en, är fallet med tanke på att ett av mina största problem var relaterat till hur Mythic Plus förmörkade raiding. Oavsett vilket, är servrarna för närvarande nere för underhåll och kommer inte att vara uppe någon gång snart. Hur lång tid tar det? Låt oss ta reda på.

Hur länge kommer WoW Dragonflight-servrarna att vara nere för underhåll?

Enligt Blizzards startprogram började underhållet av 10.1-servern runt 07:00 PDT och är inte planerat att vara online förrän 15:00 PDT. Detta motsvarar cirka åtta timmars total stilleståndstid. För en uppdatering är detta lite längre än vanligt, men enligt min erfarenhet, ju längre underhåll, desto färre problem uppstår efter det. Det finns en hel del nya system som läggs till i 10.1, så jag antar att det är en del av anledningen till det längre underhållet än normalt. Men om Blizzard kan få det rätt första gången, är jag helt för det.

Vad är nytt i WoW Dragonflight 10.1?

Den senaste funktionen som läggs till är uppgraderingsöversynen. Före den här uppdateringen var det ett jobb att uppgradera utrustningen på grund av alla olika aktiviteter och mål du var tvungen att slutföra beroende på vilken typ av utrustning det gäller. Detta nya uppgraderingssystem lovar dock att centralisera allt på ett ställe. Oavsett om det är Raid- eller Mythic Plus-utrustning, kommer det nya uppgraderingssystemet att låta dig uppgradera dem båda lika mycket.

Utöver det, de typiska tilläggen relaterade till en ny uppdatering och/eller säsong:

  • A New Raid – Aberrus the Shadowed Crucible
  • Dragonflight säsong 2
  • Ny Mythic Plus Rotation
  • En ny zon Zaralek Cavern
  • PvP säsong 2

För mer ren kvalitet som rör allt World of Warcraft, kolla in Hur man kommer till Kul Tiras från Orgrimmar i WoW här på Volsiz.Lämna ett svar