Artisanship Commission är förmodligen en av de sämsta skattkartorna att navigera i i början av Honkai: Star Rail. Det finns bara tre accesspunkter, dussintals korridorer och massor av de där teleportörerna jag personligen hatar. Lyckligtvis för dig har vi dig täckt. Här är din guide till alla skattkistor i Artisanship Commission on The Xianzhou Lufou. Vi har till och med kartor som du kan följa!

Honkai Star Rail – Här hittar du alla skattkistor i Artisanship Commission

Först och främst, kom ihåg att om du inte kan nå något av områdena som anges på våra kartor, notera de prickade linjerna som förbinder vissa plattformar. De betyder att det finns en teleporter som kopplar samman dessa två områden och att du bör använda dem.

Det finns till och med en pil som pekar mot den eller de riktningar som teleportörerna kan ta dig. Teleportörer kan rotera.

Alla gula stjärnor på vår karta indikerar att det finns en grundläggande skattkista där. Det gröna ”X” är Warp Trotter och cyan växlar är för pussel som belönar dig med en kista. Pusslen här är lättare jämfört med de i spådomskommissionen.

The Warp Trotters plats är där Dan Heng börjar sitt Xianzhou Lufou-äventyr i del ett med två följeslagare. Det borde se bekant ut.

Om du fortfarande inte kan komma åt vissa områden, fortsätt med huvudberättelsen tills du besegrar den gigantiska regenererande rådjuren. Hantverkskommissionen borde vara den sista platsen med skattkistor i Xianzhou Lufou. Grattis, du är nästan ute!

För mer hjälp med Honkai: Star Rail, ta en titt på Honkai Star Rail Fired Quest Walkthrough och Honkai Star Rail All Upcoming Characters här på Volsiz.Lämna ett svar