Få in Herta Bonds

Få Herta-obligationer från förstagångsrensningar av simulerade universumsnivåer

Ett av de enklaste sätten att erhålla Herta-obligationer i Honkai: Star Rail är genom att fullborda Hertas Simulated Universe Worlds för första gången. Varje gång en av nivåerna rensas för första gången kommer spelare att belönas med flera föremål, inklusive Herta Bonds.

Problemet är att det bara finns en begränsad mängd världar att gå igenom i det simulerade universum, och de blir svårare när nivåerna blir högre. Detta betyder att spelare sannolikt kommer att kämpa för att slutföra alla sex världarna inom en kort tidsram och samla alla Herta-obligationer som de första omgångarna ger.

Herta-obligationer odlas varje vecka inom simulerat universum

Även om förstagångsavslutningar inte ska ignoreras när man odlar för Herta Bonds i Honkai: Star Rail, är det främsta sättet att få dem efter sex-världsgränsen genom att gå igenom Simulated Universums veckovisa utmaning. Varje vecka kan spelare samla poäng för sitt deltagande i Simulated Universe Worlds, även om de inte är förstagångsavslutningar.

När spelare har nått ett visst antal poäng inom nivån, som varierar beroende på jämviktsnivån, kommer spelare att belönas med en Herta Bond.

Även om en enda Herta Bond inte är mycket, är detta det huvudsakliga sättet att få föremålet efter att ha fullbordat alla sex världarna. Även om de inte har klarat alla utmaningar från Herta i Honkai: Star Rail, kan de kanske inte gå vidare genom en viss värld på grund av dess svårighet. Genom att helt enkelt slutföra den veckovisa utmaningen har de fortfarande en chans att få Herta Bonds utan att behöva rusa genom jämviktsnivåer och snabbt ta sig upp på sina huvudkaraktärer för att motstå varje värld.

Att få tillräckligt med Herta Bonds i Honkai: Star Rail för att få en 5-stjärnig Light Cone kan vara en lång strävan, men en som verkligen är värd besväret. Skillnaden i statistik mellan ett 5-stjärnigt vapen och ett 4-stjärnigt vapen är betydande, så om spelare får chansen att skaffa en hög nivå Light Cone och ge den till en av sina huvudkaraktärer, kommer de sannolikt att se en fantastisk uppgång i deras övergripande prestation på slagfältet. Att bygga en karaktär i Honkai: Star Rail kräver naturligtvis mycket mer åtgärder, men att skaffa en Light Cone med Herta Bonds från det simulerade universum är ett bra första steg.


  • Honkai: Star Rail

    Plattform: PC, iOS, Android, Microsoft Windows Utvecklare: HoYoverse Utgivare: HoYoverse Genre: Turn-Based Strategy, RPG, Adventure Multiplayer: Online Multiplayer ESRB: Inte betygsatt Sammanfattning:Honkai: Star Rail utspelar sig efter händelserna i det pågående spelet Honkai Impact 3rd och är en turbaserad online-RPG från utvecklaren Hoyoverse. Två medlemmar av Astral Express, 7 mars och Dan Heng, är på väg till Herta rymdstation med dyrbar last när de hamnat i bakhåll av medlemmar i en grupp känd som Antimaterialegionen. Kaos uppstår, bland dem är förstörelsens gud känd som Aeon, som stjäl ett frö känt som en Stellaron, som de implanterar i en konstgjord människa känd som ”Trailblazer”. Spelare kommer att anta rollen som denna karaktär när de försöker undvika sitt öde och rädda hela civilisationen. På samma sätt som spel i gacha-stil kan spelare skaffa fler karaktärer att lägga till sin fest genom att sammankalla och delta i snabba turbaserade strider i detta episka Sci-fi online-RPG.Lämna ett svar