Några av de konstigaste, läskigaste sakerna du någonsin kommer att se på tv är på barn-tv. Oavsett om det är avsiktligt eller inte, har många barnprogram en ganska olycklig atmosfär. Och det här är något 3D-pussel-skräckspelet Amanda the Adventurer spelar upp till med både avslappnande och komisk effekt. Om du, precis som jag, hade smygstartat dig på ett bra sätt med YouTube-lanseringstrailern, kommer du att vilja veta var du kan spela Amanda the Adventurer.

Hur man spelar Amanda the Adventurer

Det enkla svaret är att du nu kan spela Amanda the AdventurerSteam. Hela spelet kostar mindre än $10 men om du inte är säker på att det kommer att bli din kopp skrämmande te, kan du också ladda ner och spela Amanda the Adventurer-demon på Steam gratis. Om du vill prova demot föreslår vi att du gör det snabbt, eftersom Steam-demos ofta försvinner ganska snabbt efter att den fullständiga releasen kommer.

Demon av spelet utspelar sig i förstapersonsstil, när du utforskar och hittar pussel som har tips i avsnitten av Amanda the Adventurer som du kan se på en gammal videobandspelare på vinden i ett hus. Låtsasshowen kunde inte vara mer olämplig när det gäller innehåll, med Amanda som viftar med en riktigt vass kniv medan hennes fårkompis Wooly ser alltmer nervös ut. Demon är ganska kort men ger dig en bra uppfattning om vilken typ av spel du kan förvänta dig. Om du inte har sett den senaste trailern, kolla in den nedan.

Letar du efter mer information om skräckspel på PC? Kolla in de bästa survival-skräckspelen och de bästa multiplayer-skräckspelen du kan spela i Co-Op här på Volsiz!Lämna ett svar