Om du letar efter kistan i Upplysningens hus men har lite problem är du inte ensam. Det tog lite för mig att komma på hur jag skulle navigera mig till bröstet. Detsamma kan sägas om att hitta den mystiska platsen för The Well. Så här hittar du båda!

Hur hittar du upplysningens hus?

Att hitta House of Enlightenment (och din bröstkorg om du har startförmånen) kan vara lite skrämmande när du spelar Starfield. För att få ditt bröst måste du bege dig till New Atlantis. Därifrån går du till The Well och letar efter den beige byggnaden mittemot UC Surplus. Det kommer att stå House of Enlightenment vid sidan av.

Gå in och gå ner för trappan som finns bakom receptionen. Ta direkt vänster och gå in i rummet med bord och stolar. På vänster sida av rummet är ditt bröst. Så länge du har Raised Enlightened-förmånen bör du kunna öppna den.

Hur man hittar The Well i Starfield

The Well är en division av New Atlantis, men det kan vara svårt att hitta om du inte vet vad du har tur för. För att nå The Well måste du gå in i New Atlantis och hitta tunnelbanan. Därifrån reser du till MAST-distriktet och letar efter hissen till sidan av tunnelbanan. I hissen, använd kontrollpanelen för att resa till The Well. Nu har du kommit!

The Well in Starfield – Intressanta platser

Det finns en överraskande mängd attraktioner i The Well för ett litet underjordiskt utrymme. Här är allt du kan göra när du besöker The Well in Starfield:

namn Attraktion
Apex elektronik Resurser och Övrigt.
Upplysningens hus Uppdrag och Chest
Jakes Middag och mat/dryck (hjälp)
Kays hus Mat/drycker (hjälp)
MedBay Medicin och hjälp
Handelsmyndigheten Köp föremål och
sälj föremål (inklusive smuggelgods)
UC Överskott Ammon, vapen, redskap
UC Säkerhetskontor Besök fängelset

Vill du läsa mer om Starfield? Om så är fallet, kolla in Alla Starfield-resursleverantörer på Volsiz.Lämna ett svar