Mods är en integrerad del av Bethesda RPG-upplevelsen, speciellt om du spelar på en PC som jag. Det finns olika mods, men de flesta syftar till att förbättra upplevelsen, lägga till nytt innehåll eller implementera kosmetiska uppgraderingar. Men för att korrekt använda en mod i Starfield, måste du installera den.

Starfield Mod Installationsinstruktioner

Det enklaste sättet att installera och använda Starfield-mods är genom Nexus och Vortex-programmet. Genom att använda Vortex kan du enkelt installera mods. Du behöver ett Nexus-konto för att använda Vortex, så se till att du har registrerat dig för ett. Vortex är den enklaste metoden för att installera Starfield-mods, men du behöver ladda ner programmet. Ditt andra alternativ är att manuellt ladda ner och installera mods.

Om du väljer att ladda ner och installera modden manuellt, måste du vara uppmärksam på moddens specifika filer, eftersom det kan finnas specifika instruktioner om hur du installerar modden. En vanlig metod är att använda INI-filer. Att använda den här metoden innebär att du måste skapa en ini-fil och placera den i Starfields mapp. När du har hittat filplatsen, skapa ett textdokument och kopiera och klistra in mod-skriptet i filen. Här hittar du Starfields mapp.

  • Mina dokument
  • Mina spel
  • Starfield

När ini-filen har skapats och skriptet klistrats in i den, spara filen och se till att den finns i Starfield-mappen. Modden kommer att träda i kraft nästa gång du startar Starfield. Tänk på att vissa mods inte är kompatibla med varandra, så du kan förstöra ditt spel om du installerar för många mods.

För mer information om Starfield, kolla in How to Get to Your Quests in Starfield och Where to pay off United Colonies Bounty in Starfield on Volsiz.Lämna ett svar