I Starfield får spelare våga sig över den stora galaxen, samla resurser och träffa nya karaktärer. Medan du går igenom handlingen kan du utföra olika huvud- och sidouppdrag. Red Tape Reclamation är ett sidouppdrag där du kommer att ställas inför olika val, och ett av dem är att lämna över Hank till säkerheten. Innan du gör det här uppdraget kanske du vill veta om dina alternativ och resultat. Så här gör du Hank till säkerhet i Starfield.

Innehållsförteckning för att starta byråkrati i Starfield för att hitta Hank Ferraro i Starfield för att göra Hank till säkerhet i Starfield byråkrati Rewards

Hur man startar byråkrati i Starfield

För att låsa upp byråkratiåtervinningen måste spelarna slutföra byråkratinsblått och sidouppdraget om byråkratin. Båda dessa uppdrag kräver att du pratar med Trevor. Tala med honom vid gruvområdet i Cydonia som ligger på Mars (Solsystemet). Efter att ha slutfört de ovan nämnda uppdragen kommer byråkratin att bli tillgänglig.

Nu när du är anställd som assistent, prata med Trevor om gruvutrustningen som är tänkt att anlända. Trevor kommer att informera dig om en arbetare som heter Hank Ferraro som gick för att hämta utrustningen. Han nämner också hur det var en snabb resa till Gagarin (Alpha Centauri-systemet), och blev förvånad över att han inte har återvänt än. Trevor kommer att be dig hitta var han befinner sig och se vad som tar honom så lång tid.

Hur man hittar Hank Ferraro i Starfield

För att hitta Hank, gå till Cydonia Ship Services vid Starpost och prata med teknikern där. Under samtalet väljer du dialogalternativet: Jag söker information om Hank Ferraro. Jag fick höra att han passerade här. Han kommer att informera dig om att de inte har någon som heter Hank utan en Henry Ferraro. Dessutom kommer tekniken att informera om att Hank tog sitt skepp och avgick.

Du kommer att få veta att Hank återvände till Mars men inte landade i rymdhamnen. Han avledde skeppet någonstans utanför staden. Du kommer att gå tillbaka till Trevor och informera honom om detta. När han pratar med Trevor kommer han att berätta hur Hank har klagat mycket nu för tiden och hans avsikter kanske inte är bra. Återigen kommer han att be dig leta efter Hank för att hitta den saknade utrustningen.

Du hittar Hank sittande vid baren som heter Broken Spear i CydoniaCentral Hub. Starta en konversation med honom; Jag valde följande dialog: Jag har några frågor till dig, Hank. Om den nya utrustningen. Efter detta kommer han att erbjuda dig att köpa en öl. När du väljer dialogalternativet, vi misstänker att du kan ha något att göra med den saknade utrustningen, kommer Hank att berätta för dig att det var han som tog den.

Hank har inte råd att bryta sitt treårskontrakt varför han tog utrustningen. Utan utrustningen blir det uppsägningar, och han kan vara ledig utan att betala en krona. Efter att han har förklarat sin olycksbådande plan kan du välja alternativet: Berätta vad. Du ger mig utrustningen och ingen behöver någonsin veta det.

Hank kommer att gå med på att ge tillbaka utrustningen eftersom han kan hamna i fängelse eftersom du känner till hans plan. Hank erbjuder sig att ta dig till där han gömde utrustningen. Men i verkligheten planerar han att döda dig med en pistol.

Hur man förvandlar Hank till säkerhet i Starfield

När Hank sticker en pistol mot ditt ansikte har du följande alternativ:

  • (Övertala) Vi behöver inte göra det här, Hank. Vi kan prata igenom det här.
  • (Attack) Ja, jag visste att du ville ha mig ensam så att du kunde döda mig. Låt oss göra det här.
  • Skjut mig. Varför?

Du kan välja det andra alternativet och attackera honom. Det är en lätt kamp och han kommer att dö i en handvändning. Du kan sedan återvända till Trevor med utrustningen. Du kommer att informera honom om hur Hank stal utrustningen och senare planerade att döda dig. Han kommer att uppskatta att du tar tillbaka utrustningen.

Jag valde det första alternativet och försökte övertala honom att släppa pistolen. Visa honom sympati och få honom att förstå att dödande inte kommer att lösa någonting. Få honom att inse att detta inte är det enda sättet genom att välja lämpliga dialogalternativ och han kommer att lugna ner sig. Hank kommer då att be om din hjälp.

Du hittar följande alternativ att välja mellan:

  • Om du lämnar in dig själv lovar jag att säga åt dem att ta det lugnt med dig.
  • Säker. Vi kommer att säga att pirater följde dig till Mars och försökte stjäla varorna, men du avvärjade dem.

Om du vill förvandla Hank till säkerhet väljer du det första alternativet. Hank kommer motvilligt att hålla med om att han tror att detta är hans sätt att komma ren och ta sig ur kontraktet. Efter detta, prata med Booth på Cydonias säkerhetskontor och låt honom veta om Hank. Du kan informera Booth om att ta det lugnt med Hank eller välja att säga motsatsen till honom. Han kommer att låsas in i cellen och du kan återvända till Trevor.

Om du väljer det andra alternativet blir Hank gladare och hamnar inte i fängelse. Du kan återvända till Trevor och ljuga om att Hank blev attackerad av piraterna genom att välja lämpligt alternativ. Trevor kommer att bli glad av att höra historien och kommer att tro dig direkt.

Starfield byråkrati Reklamation belöningar

När du har slutfört detta uppdrag får du följande belöningar:

  • Järn: 50 enheter
  • Deimos rymdhjälm
  • 100 XP

För att hitta mer om Starfield, kolla in Hur man byter skepp i Starfield på Volsiz.Lämna ett svar