Jag har rest över galaxen, utforskat planeter efter sällsynta mineraler, slutfört uppdrag och kämpat mot de irriterande piraterna i Crimson Fleet. Under hela min tid med Starfield har jag samlat på mig olika skador, statustillstånd och debuffer, som alla har visat sig vara försvagande om de inte behandlas. Lider du likadant som jag? Låt oss titta på hur man botar alla Starfield-statustillstånd och debufferingar.

Hur man botar alla statuseffekter och debuffs i Starfield

Det finns många medicinska föremål du kan använda för att bota statussjukdomar och debuffer i Starfield. Du kan köpa dessa från medicinska leverantörer, av vilka några har läkare till hands som kan bota alla statussjukdomar på en gång. Att låta en läkare läka dig är ett utmärkt alternativ och sparar dig från att använda ett medicinskt föremål. Så här tar du bort alla statusvillkor och debuffar i Starfield.

Lidande Typer Bota Symbol
Brutet ben Urledda lemmar
Brutna lemmar
Frakturerade skalle stukar
trasiga
muskler
Startspärr Blå
Infektion Lunginflammation Antibiotika
Penicillin X
Lila
Skada Hjärnskada
Hjärnskakning
Värmeslag
Bråck
Hypotermi
Lungskador
Förgiftning
Strålningsförgiftning
Injektor
Snake Oil
Gul
Smärre sår Kontusioner
Skåror
Punkteringar
Bandage
Dragkedja Bandage
Röd
Temperatureffekter Blåsor
Brännskador
Frostskador
Heal Gel
Heal Paste
Orange

Så här kontrollerar du din status i Starfield

Du kan kontrollera ditt statustillstånd genom att öppna menyn och sedan navigera till det nedre högra avsnittet. Klicka här för att komma till skärmen Statuseffekter, där du kan se en detaljerad lista över statusvillkor. De som listas ovan är de allmänna kategorierna, men det kan finnas undergrupper av dessa tillstånd, som att ledvärk är en stukningsskada.

För mer information om Starfield, kolla in Starfield Misc Items You Shouldn’t Sell och hur du tar dig till The Clinic in Starfield on Volsiz.

Etiketter:



Lämna ett svar