Sociala medier, och Discord i synnerhet, kan vara ett bra sätt att interagera med andra spelare som tycker om samma upplevelser som du och kanske till och med träffa några nya vänner. Utöver den sociala aspekten är Discord också ett bra sätt att hålla sig uppdaterad med alla uppdateringar eller händelser som händer inom en upplevelse. Men ibland, innan du kan komma åt en upplevelses Discord, måste du verifiera ditt Roblox-konto med Bloxlink, en tredjepartsintegreringstjänst som inte är ansluten till, eller godkänd av, Roblox själv. Så, betyder det att Bloxlink är osäkert? Fortsätt läsa den korta guiden nedan för att lära dig mer.

Vad är Bloxlink?

Även om Bloxlink inte är ett officiellt Roblox-dotterbolag, fungerar det mycket nära Roblox-spelare, utvecklare och administratörer och anses högt vara det bästa integrations-/hanteringssystemet som finns tillgängligt för Discord x Roblox-anslutning. För att uttrycka det enkelt används Bloxlink främst av Discord-administratörer för att avvärja bots, bedragare, troll, etc., från att ansluta sig till deras servrar. När en användare går med i en Discord-server som har implementerat Bloxlink, måste en användare verifiera sitt Roblox-konto på Bloxlink-webbplatsen innan han får tillgång till serverfunktionerna. Detta för att bromsa mängden slumpmässiga användare som ansluter sig till servrar bara för att orsaka problem, och hjälpa till att förhindra att de bara kan göra det anonymt utan konsekvenser.

Är Bloxlink säkert eller en bluff?

Bloxlink är helt säkert att använda och har fått förtroende av miljontals Roblox-utvecklare och -spelare sedan debuten. Följande information är hämtad direkt från Bloxlinks webbplats:

”Bloxlink har funnits i över fyra år. Vår erfarenhet av att leverera framgångsrika produkter talar för sig själv. Gå med i vår stora community av spelare och utvecklare och ta ett steg mot att förnya Roblox för framtiden.

  • 900K+ Discord-servrar använder Bloxlink för att verifiera sina medlemmar och synkronisera sin grupp
  • 9M+ spelare runt om i världen har verifierat med Bloxlink
  • 99 % drifttid ger våra användare oavbruten användning och uppdateringar
  • 30+ tillgängliga botkommandon så att du kan ta med hela Roblox till din server.”

Så länge länken du följer eller programmet du använder faktiskt är Bloxlink, bör du inte ha något att oroa dig för när det kommer till säkerheten för ditt Roblox-konto. Var dock alltid försiktig med misstänkta länkar, appar eller användare och ge aldrig ut ditt användarnamn eller lösenord till någon!

Slutet

Det är allt för den här snabbguiden om Bloxlink och om det är en pålitlig webbplats eller inte. Så länge du övervakar vart länkarna tar dig och håller dig medveten om möjliga bedrägerier, borde du inte ha några problem! Om du har några andra frågor eller funderingar får du gärna meddela mig i kommentarerna nedan.

Letar du efter mer relaterat Roblox-innehåll? Kolla in några av våra andra guider om Är RBX Demon en legitim och säker webbplats gratis Robux? eller Är SweetRBX verklig eller en bluff? här på Volsiz!Lämna ett svar