Med de oändliga möjligheterna i Baldur’s Gate 3 är det bara naturligt att undra över hur många alternativ som finns för relationer. Jag märkte att många av mina följeslagare tenderar att flirta och börja skapa relationer baserat på deras godkännande av mig. Under händelserna i Baldur’s Gate 3 lyckades jag imponera på några följeslagare, som sedan var öppna för att ta vårt förhållande till nästa nivå. Detta väcker också frågan om möjligheter i Baldur’s Gate 3: Hur kan jag romansera flera karaktärer?

Vilka följeslagare är öppna för flera romanser i BG3?

Du kan romansera med flera karaktärer, men det beror på vilka följeslagare som är inblandade. Medan vissa karaktärer är öppna för ett polyamoröst förhållande, kommer andra inte att vara så förtjusta i idén. Hittills verkar det bara finnas ett fåtal begränsade alternativ för polyamorösa relationer.

Här är följeslagarna som är öppna för flera romanser:

  • Du + Halsin + Shadowheart
  • Du + Halsin + Astarion

Astarion och Shadowheart verkar vara de mest öppna för polyamorösa relationer men kommer inte att vara OK med andra romanser längre in i deras relationsträd.

Andra karaktärer kommer inte att ha något emot att du har mindre slängar med dina andra följeslagare, men de kommer att ändra sig om du tar relationen vidare. Vissa karaktärer kommer absolut att förakta dig om du väljer att romantiska en karaktär de hatar. Se upp för hur dina följeslagare interagerar, var deras mål ligger och deras moraliska ståndpunkter för att se hur de kommer att interagera om du bestämmer dig för att inleda ett nytt förhållande medan du romanser dem.

Följande följeslagare kan inte vara i polyamorösa relationer med någon annan på listan:

  • Astarion
  • storm
  • Karlach
  • Lae’zel
  • Skugghjärta
  • Vild

Detta begränsar visserligen möjligheterna att romanska flera karaktärer, men det finns fortfarande standardkompisar som kan romaniseras med Origin-karaktärerna, men det verkar fortfarande som att Shadowheart och Astarion är de mest öppna för ett polyamoröst förhållande.

Försök att hålla reda på din följeslagares godkännande av dig och dina andra följeslagare. Om du bestämmer dig för att romanska två följeslagare som hatar varandra, som Shadowhjärt och Lae’zel, kan du hamna på ens dåliga sida, men du kan laga relationer med rätt dialog.

När patchar och uppdateringar släpps, till exempel Patch #1, kanske du inte kan romansera med flera karaktärer. Var försiktig om du har en speciell relation med en av följeslagarna och försök sedan ha en annan med en annan följeslagare.

För mer om Baldur’s Gate 3, kolla in BG3 Monk Build Guide Bästa statistik och underklass här på Volsiz.Lämna ett svar