Det finns hundratals upplevelser av tycoon-stil på Roblox, så de måste göra något speciellt för att sticka ut. Roblox Military Tycoon har gjort just det för mig, och lagt till djup till standardmodellen för basbyggande genom att låta dig gå med i strider, pilotfordon och uppgradera trupper. På tal om det, läs vidare för att ta reda på hur du får Elite Grenadier Soldier i Military Tycoon.

Roblox Military Tycoon Elite Grenadier Soldier Event

För att tjäna Elite Grenadier Soldier-enheten kommer du att behöva tjäna 60 000 poäng i Soldier Quest, som du kan kontrollera när som helst genom att klicka på Granat-ikonen till höger på skärmen (se ovan). Följande uppgifter ger dig Soldier Quest-poäng (du kan upprepa vilken som helst av dem flera gånger, så du behöver inte göra alla).

  • Samla Crate Drops: 8 000 poäng vardera.
  • Slutför Elituppdrag: 2 500 poäng vardera.
  • Stjäla från banken: 1 500 poäng vardera.

Bankräder (grön kassaskåpsikon) och Crate Drops (röd fallskärmsikon) kommer att indikeras på skärmen när de inträffar. Att gå med i klaner kommer att göra alla dessa uppgifter mycket enklare, liksom att spela på en tyst server med mindre konkurrens. Elituppdrag kan tas genom att gå in i butiken i mitten av kartan (och återigen, är bättre försök med ett team).

När elitgrenadjärsoldaten väl är intjänad och utrustad kan den kasta ett kluster av granater och kommer att använda en pistol medan granatförmågan laddas upp, vilket gör den till en förödande enhet på både långa och korta avstånd.

För mer om Military Tycoon, kolla in How to present gamepasses in Military Tycoon Roblox och How to rebirth fast in Roblox Military Tycoon at Volsiz!Lämna ett svar