Startfield var tidigt ute, men nu med den fullständiga releasen är buzzet för spelet som högst. Efter år av förväntan kan spelarna äntligen spela spelet. Som du kanske visste fokuserar Starfield mycket på utforskning av rymden, vilket innebär att du kommer att flyga runt i ditt rymdskepp på jakt efter nya planeter, månar och andra fientliga krafter. Som sagt, nyligen har spelare rapporterat en bugg i spelet som hindrar dem från att lotsa vissa fartyg med meddelandet ”Not Authorized to Pilot This Ship”. Så om du har stått inför samma problem är det här precis rätt artikel för dig.

På grund av detta problem kan spelare inte stjäla vissa skepp i Starfield. Orsaken till detta problem är fortfarande oklar, och det kan vara relaterat till pilotkunskaper eller vissa fartygstyper. Så låt oss se vad affären ligger bakom det här problemet och om det finns ett sätt att komma förbi detta felmeddelande. Fortsätt läsa för mer information om detsamma.

Starfield Kan inte stjäla skepp ”Inte auktoriserad att lotsa detta skepp” Problem: Hur man fixar det

Innan vi fortsätter med korrigeringarna, här är en viktig sak du behöver veta. Så många spelare tror att detta är en bugg, men det är det faktiskt inte. Ja, du hörde rätt. Det här meddelandet är en mekaniker i spelet relaterad till pilotfärdigheten och den typ av skepp du försöker ta kontroll över. Om du inte har den nödvändiga pilotfärdighetsnivån eller om du försöker ta kontroll över ett fartyg som är anslutet till en fraktion eller har vissa beteckningar (som prisjägareskepp), kommer spelet inte att tillåta dig att lotsa det.

Inte en bugg

Som vi nämnde är detta inte en bugg utan snarare en spelfunktion utformad för att lägga till djup och utmaning till fartygsförvärv. Det uppmuntrar spelare att gå vidare i spelet och utveckla sina färdigheter innan de försöker ta kontroll över mer avancerade fartyg eller de som tillhör specifika fraktioner. Med det sagt, hur kan du komma förbi denna prompt? Tja, tricket är uppenbarligen att öka dina pilotfärdigheter i spelet.

Öka pilotfärdigheterna?

Det enklaste sättet att öka din pilotfärdighet är att regelbundet använda dina skepp i strid och förstöra fiendens skepp. För detta, överväg att spränga så många fiendeskepp som möjligt för att öka dina pilotfärdigheter. Om du vill ha en djupgående guide om hur du gör detsamma kan du besöka här.

Vissa fartyg kan vara förbjudna

Och slutligen, inte alla fartyg är tillgängliga för fångst. Enligt spelare är inte alla skepp stjälbara i Starfield. Fartyg som är anslutna till officiella fraktioner, som ”UC Vanguard”, verkar vara förbjudna för befallning, medan generiskt märkta fartyg som hittas på planeter kan stjälas.

Det är all information vi har i den här frågan. Vi hoppas att du tycker att den här guiden är informativ. Se till att besöka Volsiz regelbundet för mer spel som denna.Lämna ett svar