Starfield är äntligen ute för Windows-datorer och Xbox Series X/S-plattformar. Det övergripande mottagandet hittills har varit ganska positivt, tack vare Bethesdas erfarenhet av att lägga ut fantastiska RPG-titlar. Men i slutet av dagen är Starfield en Bethesda-titel, och det betyder att spelare ställs inför många problem och fel som Deimos quest buggen och problem med saknade vapentilldelningar. Bland dessa finns också en stor bugg, en som är specifik för uppdraget Failure to Communicate.

Det här uppdraget har i synnerhet två buggar som plågar den. En är där, efter att ha samtalat med Alban Lopez, questmarkören leder spelaren till en slumpmässig plats på en planet utan satellit. Den andra buggen uppstår när du dockar vid den eftermonterade rymdstationen. Där, efter att ha dödat alla distanser, kommer de vänliga NPC:erna att vända sig mot dig och börja skjuta. Det avsedda som ska hända är att vänliga NPC:er inte ska vända sig mot dig, istället välkomna dig, men den här buggen gör att uppdraget inte fungerar som förväntat. Så, finns det någon fix än?

Starfield misslyckas med att kommunicera Quest Bug: Finns det någon fix ännu

Starfield misslyckas med att kommunicera Quest Bug: Finns det någon fix ännu

För nu måste spelare nöja sig med följande lösningar eftersom Bethesda ännu inte har släppt en fix. Testa dessa och se om någon av dem ger några meningsfulla resultat.

Ladda om en tidigare lagring

Vi föreslår att du börjar med att ladda om en av dina tidigare sparningar. När den har laddats, återuppta uppdraget och se om dessa problem fortfarande finns där. Om ja, följ sedan nästa metod. Dessutom bör du gå vidare och göra en lokal säkerhetskopia av dina sparade filer. Om du gör det säkerställer du att du inte behöver oroa dig för saknade eller skadade filer i framtiden.

Lämna och gå in i rymdstationen igen

En annan lösning är att helt enkelt lämna rymdstationen och sedan gå ombord på ditt skepp. När du har gått in i ditt skepp, gå genast in i rymdstationen igen, och chansen är stor att du kommer att kunna slutföra uppdraget. Försök dessutom att hitta hissen på stationen, eftersom detta verkar ha löst problemet för en spelare.

Skjut tillbaka på de nyligen fientliga NPC:erna

Eftersom de tre nyligen blivit fientliga NPC:erna är viktiga karaktärer i uppdraget, kan du fritt skjuta dem tillsammans med de andra NPC:erna tills de är nedskjutna. Efter det, plundra kropparna av de döda NPC:erna. När du är nöjd med bytet, återvänd till där de nedskjutna NPC:erna finns. De fientliga NPC:erna kommer nu att vara vänliga och vänta på dig. Närma dig dem och inled en konversation.

Rikta in satelliterna och kom inom räckhåll

Om du kan se satelliterna men reparationsuppmaningen inte dyker upp, då är det du behöver göra att rikta in dem först och komma riktigt nära. Men innan du påbörjar reparationen, se till att du blir av med alla distanser som skyddar området.

Starta om spelet

Du kan också prova en omstart av spelet och se om det löser problemet. Det finns en 50/50 chans att detta kommer att fungera. Och om det inte gör det, gå vidare till nästa lösning.

Verifiera spelfilernas integritet

Genom att reparera spelfilerna kommer du att kunna fixa eventuella problem relaterade till saknade eller skadade filer. Detta kan mycket väl leda till att uppdragsproblemen löses. Så börja med att öppna Steam och sedan navigera till biblioteket. Hitta Starfield där och högerklicka på det för att välja Egenskaper. Välj sedan Installerade filer > Verifiera spelfilernas integritet. Efter skanningen, starta spelet och kontrollera om problemet kvarstår.

Med det sagt hoppas vi att du tycker att den här guiden är informativ. För fler guider och uppdateringar om Starfield, kolla in Volsiz dagligen. Läs också: Starfield UC Vigilance Door Not Opening Bug: Finns det någon fix ännu

Etiketter:Lämna ett svar