Att skapa nya byggen i Armored Core 6 är en del av det roliga, eftersom du enkelt kan byta din mek om du har skaffat rätt utrustning. För extra nöje kommer ingen ”en byggnad som styr dem alla” att tvinga dig att byta upp det ofta. Även om det är ren glädje att leta efter den mest effektiva konstruktionen, är det ännu mer underhållande att skapa en mek från din favoritanime. Och vi gjorde just det med vår lista över bästa byggen i Armored Core 6.

Topp 10 Armored Core 6-byggen

Viktig anteckning: Vi har PC- och PS5 AC6-utgåvor på vårt Volsiz-kontor, så jag testade PlayStation 5 och PC Custom Share ID-koder för Armored Core 6.

Bästa AC6-byggen gömmer sig 10. Louis Vitton Bygg – Armored Core 6 9. Hello Kitty Build – Armored Core 6 8. Ranged early game build – Armored Core 6 7. Bästa Chapter 2 Bulldozer Build – Armored Core 6 6. Bästa Chapter 4 Build – Armored Core 6 5. Robotech/Macross VF-1S Build – Armored Core 6 4. Ice Worm Killer Build – Armored Core 6 3. Walter Killer – Armored Core 6 2. Optimus Prime G1 Build – Armored Core 6 1. Ephemera Assassin Build – Armored Core 6

10. Louis Vitton Build – Armored Core 6

Tack vare den mycket hängivna Louis Vitton-fläkten kan vi vara dödliga men ändå moderiktiga i Armored Core 6. Även om utrustningen är långt ifrån dyr, bara att ha det LV-mönstret gör detta förmodligen till den dyraste specialbyggda konstruktionen i AC6!

  • Louis Vuitton Byggnad (PC): RQTF2LKWTGNT

9. Hello Kitty Build – Armored Core 6

Oavsett hur stark denna Armored Core 6-konstruktion är (och det är den!), måste du uppskatta skaparens ansträngning. Bygget är så fantasifullt att det kan få dina fiender i PvP-läge att svika sin vakt. Du kommer att få deras olja att blöda medan de är förvirrade med jätten Hello Kitty.

  • Hello Kitty Build (PC): C71PPQTNJCNF

8. Ranged tidigt spelbygge – Armored Core 6

I början var det avståndsskjutning. Du kanske gillar ett annat tillvägagångssätt, men jag är ett fan av långdistansstrider, särskilt när mina alternativ är begränsade. Tills du får bättre utrustning, fokusera på att regna eld på fiender samtidigt som du bibehåller god luft- och markrörlighet med denna spindelliknande mekanik.

Intervallet tidigt speluppbyggnads-ID (PS5): JP2DGSEFSCYE

7. Bästa kapitel 2 Bulldozer Build – Armored Core 6

För supertunga skador i de första par kapitlen är denna AC6 bulldozerkonstruktion allt du behöver. En kombination av bedövning och snabb explosionsskada kommer att få ner även de mest utmanande fienderna, främst om du använder Songbirds. Efter ett tag behöver du bättre utrustning, men tills dess, njut!

  • Bästa kapitel 2-bygget (PS5): QUMP7NDQ564C

6. Bästa kapitel 4-bygget – Armored Core 6

Om du är ett fan av flygstrider (och du borde vara i AC6), kommer du att tycka att den här Chapter 4-byggnaden är underhållande. Eftersom detta inte är det ultimata slutspelsbygget kan du justera denna mekan ytterligare. Även om du kan modifiera detta kapitel 4-bygge, skulle jag inte ändra något på denna mekaniks axlar. Jag skulle åka till världens ände (eller åtminstone New Game++) med kombon ve-60SNA och Songbirds.

  • Kapitel 4 Build (PS5): 8YWG5D6CECK5

5. Robotech/Macross VF-1S Build – Armored Core 6

Skull-1 Macross bygg AC6

Armored Core 6 är den bästa möjligheten att köra legendariska mekaniker från populära animetitlar. Även om det finns många robotar, skulle jag välja Robotech/Macross VF-1S Valkyrie (Skull-One) varje gång. Även om du inte är ett fan av denna anime (varför?), kommer du att uppskatta denna snabba och lättanvända konstruktion.

  • Anime Macross VF-1S Skull-One Build Share ID (PS5): V6ZUE8ZRG8T6

4. Ice Worm Killer Build – Armored Core 6

Ice Worm Killer Build är en av de snabbaste mekanismerna du kommer att få använda AC6. Den här roboten skapades först som en Ice Worm-bossmördare, men du tycker om att köra denna speedster långt efter det. Varför? För han kan bedöva, springa, skjuta ur och ge dig så mycket kul!

  • Ice Worm Killer Build (PS5): 2AGQ0B43A4HK

3. Walter Killer – Armored Core 6

Walter Killer var mitt val för sammandrabbningen med den sista AC6-bossen. Som de flesta bosskamper är bedövningsutrustning nödvändig, medan den här förstörelsens symfoni är ofullständig utan sångfåglar. Även om den här konstruktionen är tung är den inte på något sätt långsam.

  • Walter Killer Build (PS5): 0QKAGGUGPB6Y

2. Optimus Prime G1 Build – Armored Core 6

Denna Transformers-konstruktion är mer än vad man kan se! Som du kan se från bilden ovan saknas inte arsenalen, vilket gör min favoritrobot från barndomen till ett dödligt val mot de flesta motståndare, PvE eller PvP. Även om Optimus Prime G1 är långt ifrån den ultimata stridsmaskinen är min favoritbygge i Armored Core 6.

  • Optimus Prime G1 Build (PS5): 1EBRXLZYHQLA

1. Ephemera Assassin Build – Armored Core 6

Ephemera Assassin Build är ett överlägset lätt slutspelsbygge i Armored Core 6. Det har pulsvapen för att eliminera sköldar och ett fantastiskt HMMR-närstridsvapen. Om det inte räcker kommer två långräckande SG-027 Zimmerman-hagelgevär att slå det som finns kvar av fiender. Jag rekommenderar starkt denna konstruktion om du gillar New Game Plus-upplevelsen.

  • Ephemera Assassin Build (PS5): WADNYCHKNP8V

För mer information om Armored Core 6, kolla in Best Boss Builds in Armored Core 6 på Volsiz.

Etiketter:Lämna ett svar