Bethesda-spel och mods går hand i hand, och jag har installerat några mods, mest för att fixa Starfields tråkiga lagerhantering och andra UI-problem. Att installera mods genom Nexus Mods för Steam-versionen är en bit av kakan, men du kan få mer problem med Game Pass-versionen. Som sagt, låt oss titta på hur man installerar mods för Starfield på Game Pass.

Hur man installerar mods för Starfield på PC Game Pass

Att installera mods för Starfield genom PC Game Pass är mer utmanande än Steam-versionen. Det är möjligt, men det kommer att kräva lite mer arbete. Vissa moddar kanske inte fungerar, men du borde kunna få de flesta att fungera. Här kan du installera mods för PC Game Pass-versionen av Starfield.

  • Ladda ner mod-filen manuellt via Nexus Mods.
  • Vissa mods kan behöva extraheras med ett program som 7-Zip.
  • Gå till följande plats på din PC: C:XboxGamesStarfieldContentMods
  • Placera de nedladdade och extraherade modfilerna i den här mappen.
  • Starta Starfield.

Du kan behöva skapa mods-mappen om den inte redan finns där. Du kan placera nedladdade mods här när du har hittat den här platsen och skapat mod-mappen. Det är viktigt att notera instruktionerna när du laddar ner en mod, eftersom de flesta kommer att ha instruktioner för Steam- och Game Pass-versionerna. Följ instruktionerna för lämplig version.

Jag rekommenderar att du laddar ner och installerar önskade mods en i taget. Om du installerar en enda mod kan du verifiera att den fungerar korrekt. När du lägger till fler mods kanske vissa inte är kompatibla med varandra och kan få Starfield att krascha. Om du installerar flera samtidigt kan det vara svårt att identifiera vad som är problemet.

För mer information om Starfield, kolla in Best Mods in Starfield och Hur man lägger till vapentillbehör till vapen i Starfield on Volsiz.

Etiketter:Lämna ett svar