Det är den tiden på året i Destiny 2 när sommarevenemanget Solstice får mig att gå på jakt efter gnistrande saker i glänsande rustningar. Jag såg fram emot denna sommarfest eftersom det är ett utmärkt tillfälle att ha kul och samla fantastiska belöningar. Under Solståndet kretsar allt kring flera resurser. Så här odlar du Silver Leaves, Silver Ash och Kindling i Destiny 2 Solstice 2023.

Destiny 2 – Hur man får silveraska, silverblad och tändning under solståndet

Hur man odlar Silver Leaves i Destiny 2

Det bästa sättet att få Silver Leaves i Destiny 2 Solstice 2023 är att tävla i vilken aktivitet som helst med minst ett stycke Sunlit rustning på sig. På så sätt kan du odla dem i olika lägen som Strikes (bra för PvE-odling), Crucible, Public Events, Lost Sectors, Gambit och mer.

Jag fick många Silver Leaves genom att slutföra dessa aktiviteter med en helt tänd uppsättning rustningar. Det är också en bra idé att slutföra Solstice Challenges för att få Silver Leaves som belöning för att slutföra. Det som är bra är att du kan använda vilket vapen du vill, som några av de bästa prickskyttegevären i Destiny 2.

Hur man får Silver Ash i Destiny 2

För att få Silver Ash i Destiny 2 Solstice 2023, spela Bonfire Bash medan du bär minst en del av Sunlit rustning. Du behöver Silver Leaves för att skapa Silver Ash, och du måste samla 10 Silver Leaves för en Silver Ash. I grund och botten är din uppgift att spela Destiny 2 medan du bär Sunlit rustning och samla så många Silver Leaves som möjligt. När du är klar med att odla Silver Leaves kan du använda dem för att skapa Silver Ash.

Hur man får Kindling i Destiny 2

Här är sätten du kan få Kindling för detta evenemang:

  • Slutför Solstice Challenges i Destiny 2, eftersom många av dem ger dig Kindling för framgångsrikt slutförande. Det finns inte många Kindings du kan få, så välj klokt vilken rustning du vill uppgradera.
  • Köp Kindling från Eva Levante – hon kommer att sälja dig en Kindling för 500 Glimmer så att du kan köpa glöd och gnista till den Sunlit rustning du väljer.

Även om Destiny 2 Solstice 2023 är kul, glöm inte att detta är ett tidsbegränsat evenemang. Du har fram till den 8 augusti 2023 på dig att odla Silver Leaves, Silver Ash och Kindling.

För mer information om Destiny 2, kolla in Bästa legendariska vapen i Destiny 2 på Volsiz.

Etiketter:Lämna ett svar