I Disney Dreamlight Valley skyndar spelare för att låsa upp Vanellope och föra henne in i dalen. Efter att ha fått henne måste du slutföra uppdraget Faith, Trust och Pixel Dust för att välkomna henne tillbaka till dalen. Här är vad du behöver göra för att slutföra uppdraget Faith, Trust och Pixel Dust i Disney Dreamlight Valley.

Så här får du Pixel Dust att ta Vanellope till Disney Dreamlight Valley

Disney Dreamlight Valleys uppdrag Faith, Trust och Pixel Dust börjar med att prata med Vanellope inne i drömslottet bredvid fontänen.

För att få Vanellope tillbaka till dalen måste du interagera med Scrooge, som ser ett spöke i drömslottet. Gå till drömslottet, gå uppför två flockar av trappor och du hittar henne precis bredvid fontänen. Vanellope kommer att ha glitching liknande Minnie, så du måste närma dig och interagera med henne. För att välkomna henne in i dalen måste du samla Pixel Dust och placera hennes hus någonstans i dalen. När du har pratat med henne kommer den första Dreamsnaps-utmaningen att dyka upp.

Så vad du behöver göra är att uppfylla en enkel Dreamsnaps-utmaning för detta uppdrag. Detta kräver att du håller dig till temat och föreslagna taggar, som är Wreck-It-Ralph och Modern. Dessutom måste du dekorera dalen med fem lekfulla och fem bekanta föremål. Kom ihåg att du kan använda möbler och kläder enligt temat och taggarna för detta uppdrag.

Om du inte har föremålen kan du köpa dem från Scrooges butik. Se dock till att använda alternativet Filter och välj de ovan nämnda nyckelorden för att få de objekt som är exakt lika temat och lämpliga taggar. Välj till exempel taggarna Playful, Modern och Familiar tillsammans med Wreck-It-Ralph- temat.

När du har samlat ihop alla föremål måste du placera dem inomhus. För att göra detta gick jag in i mitt hus och dekorerade rummet med alla dessa föremål. När du är klar, ta bara ett foto och klicka på D på skärmen för att skicka in Dreamsnaps. Du kommer att kunna se om du uppfyllde kraven på skärmen när du skickar in. När du har skickat in kommer du att få 50 Pixel Dust, med hjälp av vilket du kan ta Vanellope till dalen. Gå tillbaka till Vanellope och avsluta uppdraget Faith, Trust och Pixel Dust.

Hur man hittar Dreamsnaps-utmaningen i Disney Dreamlight Valley

För att se Dreamsnaps-utmaningen, gå först till fliken Events, som ligger precis bredvid sektionen Uppdrag. Klicka på den så hittar du Dreamsnaps-alternativet precis under Rewards. Om du klickar på Dreamsnaps kommer du att kunna se den aktuella utmaningen. Där hittar du kraven för Dreamsnaps, vilket innebär att du måste ta en bild tillsammans med kraven som nämns i utmaningen. Utan kraven kan du inte skicka in bilden för att slutföra Dreamsnaps-utmaningen.

Så avslutar du Faith, Trust och Pixel Dust i Disney Dreamlight Valley

Efter att ha skickat in Dreamsnaps Challenge-bilden, gå tillbaka till Dream Castle, där du återigen hittar Vanellope vid fontänen. Informera henne om framstegen, vilket hon kommer att bli glad över att höra. Nu återstår bara att placera hennes hus i dalen. Jag valde Frosted Heights för att placera hennes hus, men du kan välja vilken plats du vill.

Huset är ett uppdragsobjekt som bör visas på fliken Möbler när du öppnar det. Efter att ha placerat huset måste du interagera med Scrooges skylt för att betala 4 000 Star Coins för konstruktionen. När det är klart kommer huset att stå klart och du kan äntligen välkomna Vanellope till dalen. Så här kan du slutföra Faith, Trust och Pixel Dust i Disney Dreamlight Valley.

Letar du efter mer Volsiz Disney Dreamlight Valley-innehåll? Kolla in våra guider om hur du deltar i DreamSnaps i Disney Dreamlight Valley

Etiketter:Lämna ett svar