Starfield är fullt av exotiska planeter, dödliga varelser och uppdragsgivande fraktioner, vilket gör det till min idealiska rymdrollspel. En av de första sakerna jag gjorde var att registrera mig hos Constellation på Jemison, men innan jag landade märkte jag en rymdstation som heter Eye som kretsar runt planeten. Efter att ha upptäckt den bestämde jag mig för att kolla upp det efter att ha lämnat Jemison, men jag behövde ta reda på hur jag skulle ta mig till Eye i Starfield.

Var man hittar ögat i Starfield

Ögat hittas kretsar kring Jemison i Alpha Centauri-systemet. Landa inte på planeten, utan stanna hellre i utrymmet nära den. Ta dig till ögat och när du kommer tillräckligt nära kan du docka med rymdstationen. Docka med ögat och gå ombord.

Vad man ska göra vid Eye i Starfield

Inledningsvis finns det inte mycket att göra vid Eye i Starfield. Du kan träffa Vladimir Sall, en före detta Crimson Fleet-pirat som gick i pension och gick med i Constellation. Du kan plocka upp ett uppdrag för att hitta Andreja, en Constellation-agent som har varit borta ett tag. Du kan också hämta lite byte och föremål, inklusive en Peak Performance-bok, som ökar bärförmågan.

Ska du gå till Eye eller Defend the Lodge i Starfield?

Emellertid blir Eye en viktig plats under uppdraget High Price to Pay, där du ställs inför ett val att gå till Eye eller försvara logen. Ditt val kommer att avgöra om en av följeslagarna eller Barrett dör, med din följeslagare dör om du bor på Lodge och Barrett dör om du går till Eye.

I slutändan kommer historien att spela ungefär likadant ut, du måste bekämpa jägaren och artefakterna kommer att hållas säkra. Den enda stora skillnaden är att du förlorar tillgången till Barrett eller följeslagaren som dör. Noel kommer sedan att ge dig valet att hålla artefakterna säkra på en av två platser, innan du går tillbaka till Lodgen och pratar med Matteo för att slutföra uppdraget High Price to Pay.

För mer information om Starfield, kolla in All Bounty Kiosk Locations in Starfield och All Starfield Vendor Locations and Inventorys on Volsiz.

Etiketter:Lämna ett svar