Under The Key Ingredient Quest i Starfield kommer bevisen som hittas vid CM Station RC-1-gruvan att leda dig till The Clinic. Det är här du kommer att avslöja vad Infinity LTD, konkurrenten till Ryujin Industries, planerar.

Hur man tar reda på vad Infinity LTD gör på kliniken – The Key Ingredient Quest Starfield

Gå in i The Clinic och försök få tillgång till Secure Wing genom att prata med Freestar Collective-vakten. Du kan försöka övertala honom att släppa in dig, men det enklaste sättet att komma in är genom att använda alternativet Medicinsk färdighetsdialog. Det är ett måste i det vetenskapliga skicklighetsträdet som jag föreslår att du låser upp om du inte redan har gjort det. Det sista alternativet för att komma in i Secure Wing är genom att välja dörrlåset, vilket kan ge en liten pris på ditt huvud.

Om du följer indikatorn på skärmen leder du dig in på läkarmottagningen där du hittar Sean McAfee. Prata med honom och använd alternativet Medicindialog, eller fråga honom helt enkelt vad som händer där. Sean kommer att spilla bönor på det illegala vetenskapsexperimentet som genomförs i The Clinic.

Slutför interaktionen med båda läkarna för att slutföra uppdraget som säger att upptäcka vad Infinity LTD gör. Dina dialogval under denna konversation kommer inte att spela så stor roll. Å andra sidan, om du ljuger för Sean att Infinity LTD har skickat dig, lämnar han dig med Kendrick Lane.

Du kan sedan antingen använda dialogrutan Säkerhet för att komma åt Lanes dator och ta reda på vad som händer själv, eller ljuga för dem att Infinity LTD har skickat dig för att extrahera mer information om de kliniska prövningarna. Om du använder datorn, öppna mappen Project Dominion kort för att bocka av målet. Men det är inte det, se till att ta tag i den raffinerade Rothicite-försändelsen från bordet innan du lämnar The Clinic.

Håll utkik på Volsiz för mer Starfield-innehåll. Under tiden, gå över till vår artikel om hur du tar dig till The Almagest i Starfield.

Etiketter:Lämna ett svar