NBA är tillbaka, men med flashiga crossovers och dundrande dunks kommer du säkert att ha några omsättningar. När det gäller NBA 2K24 kommer förlorade bollar i form av felkoder. Den ena är ”4b538e50”, och om du stod inför det, står du inför en missmatchning. Men vi är här för att hjälpa dig, så här är hur du fixar NBA 2K24 Error Code 4b538e50.

NBA 2K24 Felkod 4b538e50 – Lösning

Om du har stött på NBA 2K24-felkod 4b538e50 kan du inte ansluta till onlinespel. Innan du gör något, kontrollera 2K Support-kontot på X (Twitter) @2KSupport om det finns lite underhåll och spelet är nere. Här är några sätt att fixa NBA 2K24 Error Code 4b538e50:

  1. Uppdatera NBA2K24: Kontrollera om du har den senaste NBA 2K24-uppdateringen nedladdad och installerad. Om du saknar specifik data kan du fortfarande köra spelet, men vissa lägen kommer inte att vara tillgängliga. Detta gäller alla NBA 2K24-utgåvor.
  2. Kontrollera om du har tillräckligt med reserverat utrymme för uppdateringen.
  3. Bekräfta din e-postadress om det är något problem med ditt konto.
  4. Kontrollera enhetens antal NBA 2K-konton eftersom du kanske bara har fem.

Alternativt kan du se till att din brandvägg eller antivirusprogram blockerar spelet. Om inget annat fungerar kan du behöva installera om spelet. Jag vet hur det här låter, så innan du drar ur kontakten, kontrollera den första NBA 2K-serverns status.

För mer information om NBA-action, kolla in NBA 2K-koder på Volsiz.Lämna ett svar