Idag har AestheticGamer, en välkänd och allmänt pålitlig källa till information om spel under utveckling, delat flera bilder från 2020 som de påstår sig vara från ett Silent Hill-projekt som för närvarande är under utveckling med Sony som utgivare.

AestethicGamer delade ett inlägg på Twitter med fyra bilder från spelet. Dessa var en blandning av konceptkonst och vad som verkade vara renderingar av miljöer i spelet. Detaljer som publiceras med bilderna inkluderar ”Anita & Maya” och ”SMS-meddelanden”, som är tips om spelet. AestethicGamer säger att de har många privata bevis på att allt detta är verkligt, eller åtminstone tillräckligt tillräckligt för att de ska lita på den relativt nya källan de kom ifrån.

Men bilderna togs snabbt ner tack vare en DMCA som AestheticGamer säger kom från Konami. Själva inläggen är fortfarande live, om än utan de ovan nämnda bilderna.

(1/2) Silent Hill-läcka. Det är mycket jag inte delar med mig av just nu. Det här är från en relativt ny källa för mig, men jag har fått mer än tillräckligt med bevis för att tro dem. Jag kommer också att nämna namnen ”Anita & Maya”, ”SMS”, och detta är inte det enda SH-spelet i dev. Skotten pic.twitter.com/t5MWzNxfFS

— AestheticGamer aka Dusk Golem (@AestheticGamer1) 13 maj 2022

Bilderna är fortfarande tillgängliga på vissa ställen, även om vi inte kommer att ha dem här på grund av bytet DMCA-åtgärd. En visade en korridor med sidor som putsade väggarna och en olycksbådande figur som till synes täckt med dem i slutet. Ytterligare två är vad som verkar vara spelmiljöer med rum och korridorer fyllda med soppåsar. Den sista bilden visade en ung kvinnas ansikte bestående av vad som såg ut som klippta sidor från tidningar, några med självironisk ord. Allt detta antyder en form av självförakt, vilket kan vara det allmänna temat för spelet och dess monster. Det är ännu inte klart om någon av dessa bilder skapades av Masahiro Ito, art director och monsterdesigner för originalet Silent Hill.

Som identifierats av VGC är ett av orden på tidningarna i den första korridorbilden ”minger”. Detta är en förolämpning som slungats runt i den brittiska kulturen och betyder i allmänhet ful, även om det kan användas för att beskriva en som ful på grund av deras utseende, sättet de beter sig på eller båda.

Den här historien utvecklas fortfarande…

Lämna ett svar