Säsong 4 för Call of Duty: Vanguard och Warzone har kommit och introducerar flera uppdateringar till dessa spel. Utöver dessa uppdateringar kommer det att finnas flera kosmetika och vapen som du kan tjäna under evenemanget. Den nya säsongen kommer också att introducera ett kamppass som du kan köpa, men det är inte nödvändigt. Här är vad du behöver veta om Call of Duty: Vanguard och Warzone Season 4 Battle Pass är värt det eller om du borde ge det vidare.

Ska du skaffa Call of Duty: Vanguard och Warzone Season 4 Battle Pass?

Battle Pass är värt 1 000 CP, vilket motsvarar ungefär $10,00 i Call of Duty-butiken. När du först köper den får du Finalizer-skinnet för Butcher Carver och Vampiric Skin för Daniel, tillsammans med en Double Weapon XP-token, Vanguard Season 4 XP Boost och Solar Array Blueprint för Assault Rifle Foxtrot, som är M13. Detta är i början, och sedan kommer du att ha tillgång till premiuminnehållet för resten av Vanguard och Warzones säsong 4, så länge du kan låsa upp det och gå vidare genom banan.

Call of Duty-fans som regelbundet spelar det här spelet har flera visitkort, emblem, skinn, COD-poäng att köpa, Double Weapon XP-tokens att tjäna och exklusiva vapenritningar som du kan låsa upp. Vi skulle se detta som ett värdefullt köp för återkommande spelare, speciellt om du genomförde Battle Pass för säsong 3, som ger dig tillräckligt med COD-poäng för att köpa eventuella framtida Battle Pass.

Men för fans som slentrianmässigt spelar Vanguard eller Warzone, kanske du vill inte ta tag i det. Många av förmånerna i detta Battle Pass är ljumma. Många av dessa fördelar är idealiska för spelare som vill arbeta sig igenom hela säsongen.

Valet är helt upp till dig. Battle Pass för säsong 4 krävs inte för att komma åt något innehåll i Vanguard eller Warzone multiplayer-spelet. Gratis vapen är tillgängliga i Battle Pass, och genom att köpa premiumversionen kommer du dit snabbare, men att inte köpa Battle Pass kommer inte att hindra dig från att ta emot dem.

Lämna ett svar