Du känner till låten, eftersom Epic Games Store varje vecka erbjuder ett eller flera gratisspel. Från och med denna torsdag är det här två nya titlar som kan återvinnas, med Game of Thrones i lotten.

Det är dags för gratisspel varje vecka från Epic Games Store. Efter att ha erbjudit en blandning av Zelda, Portal och Metroid tar PC-butiken sig an en av de senaste årens mest populära tv-serier.

Två nya gratisspel tillgängliga på Epic Games Store

Från och med idag till den 30 juni klockan 17.00 kan PC-spelare ta två nya gratisspel från Epic Games Store. Efter Supraland, ge plats för stora bilar och en av HBO:s mest kultade tv-anpassningar. Så Car Mechanic Simulator 2018 och A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition är tillgängliga denna vecka. Det senare är direkt hämtat från det strategiska brädspelet skapat av Fantasy Flight Games. Spelare måste sedan leda ett av de stora husen i de sju kungadömena efter kung Robert Baratheons död. Målet: att försöka storma Port-Réal för att ta den eftertraktade järntronen.

Nästa vecka kommer ytterligare två gratisspel att erbjudas på EGS och de kommer att placeras under fantasins tecken. Från 30 juni till 7 juli klockan 17.00 kommer det verkligen att vara möjligt att göra anspråk på Geneforge 1 – Mutagen och Iratus: Lord of the Dead för livet. Det förra är ett kultfantasirollspel, medan det senare är ett turbaserat taktiskt roguelike RPG som utspelar sig i ett mörkt fantasyuniversum.

Lämna ett svar