Varje dag har Moon Active, studion som ansvarar för utvecklingen av Coin Master, roligt med att sprida länkar på sina olika sociala nätverk, som gör det möjligt för spelare att återvinna gratissnurr (snurr) eller mynt (mynt) för att hjälpa dem i deras strävan och i utvecklingen av deras by. För att underlätta din uppgift hittar du nedan alla länkar som delas för Coin Master för dagen den 6 augusti 2022. För gårdagens länkar inbjuder vi dig att läsa den här guiden.

Coin Master gratissnurr och myntlänkar för 6 augusti 2022

Datum och tidFree Spins and CoinsDaily LinkIngen länk tillgänglig idag, kom tillbaka om några minuter.
Under tiden hittar du gårdagens länkar nedan. Igår kl 17:05 25 snurr (snurr) Samla igår kl 16:00 25 snurr (snurr) Samla igår kl 15:10 10:3525 varv (snurr) Samla

Som du säkert har märkt är utvecklarna av Coin Master inte snåla med gåvor och kommer inte att tveka att erbjuda flera dussin snurr såväl som några miljoner mynt varje dag, och i synnerhet den 6 augusti 2022. Naturligtvis är alla länkar som erbjuds nedan äkta länkar, med den här listan uppdateras så snabbt som möjligt baserat på inlägg som delas på Coin Masters officiella Facebook, Instagram och Twitter sociala nätverk.

Naturligtvis kan var och en av dessa länkar, som oftast hänvisar till Facebook, bara öppnas en gång. Därför rekommenderar vi att du öppnar dem direkt via din telefon och/eller surfplatta, via Coin Master-applikationen, för att undvika eventuella problem och förlust av relaterade belöningar.

Vi inbjuder dig att komma tillbaka till vår sida varje dag för att lära dig om dagens olika länkar för Coin Master, utan att behöva bläddra igenom dussintals tvivelaktiga webbplatser på jakt efter värdefulla resurser för din by.

Myntmästare, vad är det?

Coin Master är ett strategi- och konstruktionsspel, utvecklat och publicerat av Moon Active, som lägger till föreställningar om spelautomater som särskilt uppskattas av fans av titeln. Liksom många spel av samma typ kommer Coin Master att förbli särskilt lätt att lära sig, även om det finns många optimeringar.

Som ett resultat kommer spelautomaten, som du kommer att ha chansen att snurra många gånger tack vare länkarna ovan, att låta dig utföra vissa åtgärder som att attackera andra spelares baser, vinna mynt (mynt) eller skaffa sköldar, vilket kommer att vara särskilt intressant för att minska attackerna från dina fiender. De ackumulerade mynten eller hörnen kommer att ge dig möjligheten att bygga och förbättra strukturerna som finns i din bas.

Lämna ett svar