TUSMO-lösning av Dagens Ord den 6 augusti 2022?

Varje dag, vid midnatt, erbjuder den utmärkta sajten TUSMO.xyz dig att hitta ”DAGENS ORD”, som kommer att bestå av sex till nio bokstäver. För den 6 augusti 2022 består ordet att hitta av nio bokstäver och börjar med bokstaven ”D”.

Om du inte känner för att leta efter dagens ord eller om du har slut på idéer, hittar du TUSMO-lösningen för den 6 augusti 2022 nedan.

Se TUSMO Dagens ord-lösning för den 6 augusti 2022

DECHIFFRE

 

TUSMO-lösningar för fortsättningen av dagen den 6 augusti 2022?

”DAGENS FORTSÄTTNING” är ett annat spel som erbjuds på daglig basis, men som ”DAGENS ORD” som kommer att be dig hitta ett enda och unikt ord, fortsättningen, vad gäller det, kommer att ge dig möjligheten för att söka efter fyra ord med sex, sju, åtta och nio bokstäver. För TUSMO-älskare som skulle ha lite svårt att hitta ett av de fyra orden som finns i Suite du Jour, här är TUSMO-lösningarna för den 6 augusti 2022.

Se lösning 1 i fortsättningen av dagen den 6 augusti 2022

FOSTER

 

Se lösning 2 av fortsättningen av dagen den 6 augusti 2022

ivrig

 

Se lösning 3 i fortsättningen av dagen den 6 augusti 2022

PINCETT

 

Se lösning 4 i fortsättningen av dagen den 6 augusti 2022

GÖR DEM

 

TUSMO, vad är det?

TUSMO spelet  tar upp konceptet med det mycket berömda TV-programmet Motus, som sändes på France 2 från början av 1990-talet fram till 2019. För dem som aldrig har hört talas om Motus och alla derivator som har dykt upp på Internet på sistone, Reglerna är ganska enkla eftersom spelarna strävar efter att hitta ett ord med ett definierat antal bokstäver, med den första bokstaven i samma ord som en enda ledtråd.

Självklart är orden att gissa på franska och måste finnas i vanliga ordböcker. Deltagarna kommer att ha sex försök att försöka hitta ordet. Vart och ett av förslagen kan endast börja med dagens ålagda bokstav. När det första förslaget har skickats in kommer färgade bokstäver att dyka upp.

  • De RÖDA bokstäverna är välplacerade och på rätt plats.
  • De GULA bokstäverna finns i ordet men är felplacerade.
  • De andra bokstäverna finns inte med i dagens ord.

De mest insiktsfulla kommer att ha förstått detta, men dessa indikationer är viktiga för att hitta orden så snabbt som möjligt. Du behöver bara brainstorma eller använda den givna lösningen

Lämna ett svar