EVO 2022 är över och det kommer att ha varit väldigt känslosamt, speciellt för Dragon Ball FighterZ-fans. För förutom att delta i en antologifinal kom Bandai Namco med en trevlig överraskning: en version av PS5 och Xbox Series som i sig har en stor överraskning i beredskap.

Dragon Ball FighterZ tillkännages för PS5 och Xbox Series med återställningsnätkod

Utan att ange ett releasedatum har Bandai Namco formaliserat att det arbetar på en PS5- och Xbox Series X|S-version av Dragon Ball FighterZ med utvecklarna Arc System Works.

Mer än en teknisk förbättring, den här versionen kommer att inkludera återställning av nätkod för effektivare onlinematchningar. En nyhet som endast är tillgänglig från en PS5, Xbox Series X | S eller en PC. Men på den här plattformen kommer det att vara ett alternativ. Om det inte är lämpligt, kommer du verkligen att ha valet att fortsätta med den nuvarande metoden för ”delay netcode”.

Wawa triumf av EVO

Marwan Berthe, känd som Wawa, ett 20-årigt underbarn, utmärkte sig återigen mycket väl under denna tävling. För närvarande världsmästare efter att ha vunnit Dragon Ball FighterZ Championship Finals, stod han ut som den stora vinnaren av EVO 2022. Och vilken final!

En match från att förlora titeln han hade kommit för att söka mot amerikanen ”Nitro”, vände Wawa situationen helt till sin fördel. ”Jag kan inte fatta att jag gjorde det!” EVO-mästare med min favoritkaraktär (obs: vuxen Gohan), tillkännagivandet av återställningen och återkomsten av SonicFox- och Go1-getterna?? Välsigne vare DBFZ. Tack också alla för ert stöd”, skrev han på Twitter.

 

Det händer nedan för att recensera denna stora final i sin helhet. Även om du inte är ett fightingspel eller DB FighterZ-spelare kommer du att njuta av denna magnifika show!

Lämna ett svar