Inget borde förvåna oss längre och ändå… De senaste åren har samarbeten lika galna som de andra blivit vanliga. Fortnite banade väg för osannolika crossovers, men vi förväntade oss helt klart inte att se Star Wars eller Marvel i denna mycket stora action-RPG.

Mötet mellan Assassin’s Creed och Marvel

Här är ett möte av det tredje slaget. En dataminerare har verkligen gjort en mycket överraskande upptäckt. Medan fans otåligt väntar på att upptäcka framtiden för licensen med Assassin’s Creed Infinity och AC Rift, förbereder Ubisoft i hemlighet ett oväntat samarbete för ett av de gamla spelen. Enligt denna källa skulle Assassin’s Creed Valhalla få kostymer kring Marvel- och Disney-licenser. Ja Eivor kommer att underminera sig själv som Iron Man, du läste rätt.

Assassin's Creed Valhalla Marvel

Medan han grävde igenom spelfilerna hittade datamineraren Pedder flera föremål och kläder i Star Wars- och Marvel-hjältarnas färger. Vi ser till exempel en outfit starkt inspirerad av Iron Man, som enligt källkoden skulle kunna skjuta laserstrålar tack vare sin bröstplåt. En vit version av en annan hud liknar mer en Star Wars Stormtrooper. En Youtubeur hade också grävt fram en annan outfit för en tid sedan som hänvisade till Thanos. Mördaren kunde ta på sig ett par juvelprydda handskar med en annan förmåga varje gång de användes. Det återstår att se om dessa kosmetiska föremål kommer att användas bra i Assassin’s Creed Valhalla en dag eller inte.

Lämna ett svar