Samma typ av överdrifter hade redan observerats på Grand Rex under sessioner av Jujutsu Kaisen, Demon Slayer eller My Hero Academia. One Piece RED har därför inte undgått detta.

One Piece RED-premiären går utför på grund av fansen

Efter Jujutsu Kaisen 0 är det One Piece RED:s tur. Den här söndagen den 7 augusti anordnade flera biografer förhandsvisningar av den nya mangafilmen. Fans av fenomenserien var särskilt ivriga att upptäcka den här filmen med Uta, Shanks dotter. På senare tid har den här typen av evenemang väckt en entusiasm som aldrig tidigare skådats, som fortfarande når nya höjder.

Den här gången var åskådarna mer dämpade på Grand Rex och nöjde sig med att skrika. I Marseille är det däremot en annan historia. De frenetiska fansen förstörde One Piece RED-visningen genom att sätta upp en show, vissla utan bar överkropp eller kasta popcorn. Vissa tog till och med upp på scenen under en av filmens mest episka sekvenser. I Bordeaux satte åskådarna bokstavligen igång brandlarmet under visningen bara för att de inte gillade filmen. Biografen tvingades sedan stänga av strömmen för att starta om allt, vilket tvingade dem att ersätta alla åskådare för alla sessioner, inte bara för OP RED. Varning, videon nedan innehåller en enorm spoiler av filmen!

 

 

Uppenbarligen är fansen som hade kommit för att ha det bra äcklade. Den viktigaste scenen i filmen var bortskämd. ”Betala för att se att…” förklarar en av dem till exempel. Under tiden är One Piece RED-filmen en riktig hit. Den samlade in 1,06 miljarder yen (cirka 7,7 miljoner dollar) på sin första sändningsdag i Japan. Den steg till och med till den tredje mest lönsamma filmen i den japanska biljettkassans historia.

Lämna ett svar