EVO 2022 har rätt till sin del av meddelanden. Om alla ögon var på Street Fighter 6 och dess avslöjanden ville Bandai Namco överraska fansen. Det japanska förlaget har avslöjat en första förhandsvisning av Tekken 8, äntligen tror vi.

En första bild på Tekken 8?

Med anledning av EVO 2022 gjorde Bandai Namco några tillkännagivanden kring Tekken. Huvudfokus låg på Tekken World Tour 2022 Finals som kommer att hållas nästa februari. Trailern fortsätter med en gratis uppdatering för Tekken 7 den 17 augusti som kommer att balansera om spelet och plötsligt överraska! Videon visar den legendariska filmfilmen från det första avsnittet där närbilden ersätts av en bild av Kazuya med en mycket detaljerad modell som ser nästa generations ut med omnämnandet ”Get ready”.

Tekken 8

Katsuhiro Harada, producent av serien, klargjorde inte om det verkligen var Tekken 8. Istället föredrog han att ha kul med kommentatorerna innan han lämnade luften av ingenting. Bandai Namco lämnade för sin del inte ytterligare detaljer. Den officiella miniatyren av videon har dock ett lite annorlunda omnämnande: ”Gör dig redo för nästa strid”. Tyvärr måste vi vänta innan historien är slut, men allt får oss att tro att detta verkligen är den första bilden av Tekken 8. Det är en teaser!

 

Lämna ett svar