Som varje år i nästan två decennier kommer ett nytt Call of Duty-avsnitt att dyka upp  mellan läsårets början och årets slut, där kalendern över släpp av tv-spel är den mest hektiska. För i år 2022 kommer vi att vara berättigade till Call of Duty: Modern Warfare 2, omstartsuppföljaren till Modern Warfare från 2019, som därför inte är en remake eller en remaster.

Eftersom detta är ett mycket efterlängtat spel undrar många spelare när Call of Duty: Modern Warfare 2 är planerad att släppas.

Sorteringsdatum för Call of Duty: Modern Warfare 2

Utan alltför stor överraskning, lanseringen av Call of Duty: Modern Warfare 2 är planerad till den 28 oktober 2022, på PC, PS4, PS5, Xbox One och Series. För första gången sedan 2017 kommer spelare att kunna njuta av upplevelsen på Steam, eftersom franchisen återvänder till Valves plattform, vilket är fantastiska nyheter.

Detta releasedatum är naturligtvis inte förvånande när vi känner till releasehistoriken för Call of Duty-avsnitt, eftersom Activision alltid har schemalagt dem mellan mitten av oktober och mitten av november. Efter två släpp i november, för Vanguard och Black Ops Cold War, hittar vi därför oktober månad.

När det gäller själva spelet hittar vi en kampanj, med några uppdrag, inklusive mycket tydliga referenser till Modern Warfare 2, originalet. Dessutom kommer flera karaktärer att vara tillbaka, vilket kommer att glädja de mest nostalgiska. Multiplayern kommer också att erbjuda flera nya funktioner, till exempel nya lägen. Klassiska kartor kommer också att vara spelbara. En del av detta innehåll kan också testas under Call of Duty: Modern Warfare 2 öppna beta.

Vi ses därför den 28 oktober för att upptäcka Call of Duty: Modern Warfare 2, på PC, PS4, PS5, Xbox One och Series. Observera att du redan kan förbeställa titeln, som erbjuder två olika utgåvor. Alla detaljer finns i denna dedikerade guide.

Lämna ett svar