Även under betafaser, oavsett om det gäller ett Call of Duty eller ett annat spel, vill spelarna prestera så bra som möjligt. Detta kräver därför ett noggrant val av vapen och utrustning, för att få övertaget över motståndarna. Lyckligtvis sticker flera vapen ut för Call of Duty: Modern Warfare 2 beta.

Tack vare den första betan, dedikerad endast till spelare på PlayStation, har vi därför kunnat upptäcka några som kommer att finnas tillgängliga i multiplayer när de släpps, och några visar redan hur de är bäst, beroende på vilken klass som valts. Därför, om du är en av dem som undrar vilka är de bästa vapnen i Call of Duty: Modern Warfare 2 beta, här är ett urval, inte uttömmande förstås.

Bästa vapnen i Call of Duty: Modern Warfare 2 beta

Baserat på feedback från communityn och vår egen erfarenhet, har vi listat flera vapen för de två mest populära klasserna nedan för att hjälpa dig göra ditt val under den andra betaversionen av Call of Duty: Modern Warfare 2.

automatgevär

Förmodligen en av de mest populära klasserna, med klassiska vapen, föga överraskande. Utrustning låter dig också förbättra vissa poäng, beroende på hur du spelar.

  • M4
  • Lachmann-556

m4-arrme-cod
Observera att vi kunde ha lagt till Kastov-74U, men denna har en stark rekyl och är inte särskilt lätt att hantera.

Maskinpistoler/SMG

Dessa vapen är mycket populära bland närstridsspelare, eftersom deras eldhastighet i allmänhet är mycket hög.

  • Lanchmann SUB (MP5)
  • FSS orkan

För resten av vapnen är valet för begränsat för att ta fram ett, särskilt eftersom spelen endast sällan kommer att göras med prickskyttar och precisionsgevär. De fyra vapnen som listas nedan, förutom Kastov-74U, är några av de bästa i betaversionen av Call of Duty: Modern Warfare 2.

För att maximera din prestanda finns det några förmåner du kan använda. Men återigen, du måste välja dem beroende på hur du spelar, även om Tracker-förmån fortfarande är en av de bästa.

Den andra betaversionen av Call of Duty: Modern Warfare 2 kommer att äga rum från 22 till 26 september, på alla plattformar. Genom att spela det kommer du dessutom att kunna få exklusiva belöningar när spelet släpps den 28 oktober.

Lämna ett svar