Disney Dreamlight Valley, utvecklad och publicerad av Gameloft, släpptes i tidig tillgång i september 2022. Titeln inbjuder spelare att upptäcka en magisk värld fylld av olika karaktärer, från Disney- och Pixar-licenser, och att utföra flera uppdrag för att återställa förr i tidens prakt till dalen.

Under äventyret leds vi också att samla minnen, inklusive ”Lost Journals of Monarch of the Past”. Dessa är skrivna på ett dekrypterat språk. Det verkar dock som att en spelare har dechiffrerat det. Faktum är att Reddit-användaren Skissored nyligen delade ett inlägg på sajten för att dela sin upptäckt: han lyckades dechiffrera det hemliga språket i en av nämnda tidningar. Enligt honom skulle språket som användes vara relaterat till Atlantean, ett språk som skapades av Marc Okrand för filmen Atlantis, the lost Empire of Walt Disney Pictures.

För tillfället är alla dagböcker ännu inte dekrypterade och vissa passager är ännu inte särskilt tydliga. Men det är säkert att vi kommer att veta mer om det under de kommande dagarna eller veckorna. Vi kommer naturligtvis att hålla dig informerad.

Kom ihåg att Disney Dreamlight Valley finns på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch och PC. Vi har sammanställt flera guider, om olika ämnen, som kan hjälpa dig om du ger dig ut på äventyret utvecklat av Gameloft.

Lämna ett svar