I Disney Dreamlight Valley kommer många resurser och råmaterial att behöva samlas in och bearbetas. Liksom järnmalm, från vilken det är möjligt att tillverka järngöt, är lera en mycket viktig resurs. I den här nya guiden visar vi dig var du kan hitta lera i Disney Dreamlight Valley.

Lera på Disney Dreamlight Valley

Var hittar man lera?

För att hitta leraDisney Dreamlight Valley måste spelarna ha kommit vidare i huvudhistorien. För att vara mer exakt är det nödvändigt att ha slutfört Merlins uppdrag med titeln ”Vänskap framför allt”. Detta ber dig att öka din vänskapsnivå, upp till rang 5, med tre olika karaktärer. Dessutom, vet att vi berättar hur du gör det i en dedikerad artikel.

Det är faktiskt genom att slutföra detta mycket specifika uppdrag som du kan låsa upp nya biomer. Vilket är viktigt för att återvinna lera. På vår sida kunde vi lägga vantarna på lera i området Bayou de la Confiance. Att låsa upp det kommer att kosta dig 5 000 Dreamlight. Det bör noteras direkt att du med största säkerhet kommer att kunna hitta lera i andra områden, men här kommer vi att vara särskilt intresserade av Bayou de la Confidence-biomet.

Så, när du har låst upp området, fortsätt. I kanten av dammarna/vattenpunkterna kommer du att kunna se jorden förvandlas till lera, på sina ställen (bild nedan). Utrusta din spade och använd den för att gräva hål i detta utrymme. Normalt ska du fålera. Observera att du inte nödvändigtvis kommer att återhämta dig med varje spade, men fallhastigheten är fortfarande ganska stor. Allt du behöver göra är att upprepa operationen så många gånger som behövs. Clay

Disney Dreamlight Valley - Argile
är en resurs som du kommer att bli tillfrågad om flera gånger, särskilt i uppdrag, som Långbens som heter ”The Mysterious Wreck”. Detta råmaterial kan också användas för att göra tegelstenar, nödvändiga för att göra möbler eller dekorativa föremål. Kom ihåg att Disney Dreamlight Valle finns där på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch och PC. Version 1.0 av titeln kommer inte förrän nästa år,

Lämna ett svar