Releasen av God of War Ragnarok närmar sig med stormsteg. Att säga att fans ivrigt väntar på denna exklusiva PlayStation skulle vara en underdrift. Ett spel som tar plats på dina konsoler på D-dagen. Och vi har redan en uppfattning om dess vikt.

Tyngden av God of War Ragnarök avslöjade

Du måste göra plats på din PS5 och PS4 för att rymma Kratos och Atreus. PlayStation Game Size-kontot, som skannar PS Store, har fått tag på en bit data som kommer att intressera vissa. Tyngden av God of War Ragnarok på den gamla generationens konsol är känd. Det blir därför en stor bebis på 90,6 GB, mot 45 GB för den tidigare opusen. Spelet kommer därför att bli ännu mer imponerande på höjden av Santa Monica Studios ambitioner.

 

Liksom personen bakom denna sida kan denna information komma att ändras eftersom det ibland finns en liten avvikelse. Speciellt eftersom figuren kanske inte inkluderar den nu oundvikliga God of War Ragnarok dag ett patch. PS5 -versionen kan vara ännu tyngre. I vilket fall som helst ger det en liten uppfattning om utrymmet som måste göras på konsolen. Vi påminner dig om att God of War Ragnarok kommer att finnas tillgänglig den 9 november 2022 på PS5 och PS4.

Lämna ett svar