GTA 6-läckorna har haft effekten av en jordbävning i videospelsindustrin. På spelarnas sida var reaktionerna delade. Å ena sidan, de som sympatiserade med Rockstar, de som var glada över att upptäcka lite mekanik och emblematiska platser i Vice City. Och å andra sidan blev dessa riktiga spelare förvånade över att en alfaversion kunde vara så ”ful” och vilka som gick dit med sina ganska livliga reaktioner. Ord som inte undgick de andra utvecklarna, som ville sätta dem på deras ställe.

Utvecklare svarar på GTA 6 Graphics Controversy

Vissa spelare är definitivt obekanta med utvecklingsprocessen för ett spel. När de såg läckorna från GTA 6, som kommer från en PS4-version från minst 3 år sedan, stormade de omedelbart sociala nätverk för att uttrycka sitt missnöje. ” Nio år och han är i det här tillståndet?” ”, ” Alla dessa år och det är också fult ” kommenterade till exempel flera personer. För att försvara sig mot Internetanvändare som försökte förklara själva principen för utveckling för dem, sa en av dem: ”Grafik är det första färdiga i ett videospel”.

En fras som inte har undgått utvecklare från olika bakgrunder, som ville visa hur dina favoritspel såg ut under deras design. Kuber, block, oavslutade texturer, till och med piller som pirater för Sea of ​​​​Thieves. Precis som GTA 6 går spel igenom olika faser av experiment under utvecklingen. Ett ganska exempel, Horizon Zero Dawn hade en gång en version som endast använde tillgångarav Killzone och till och med vapen. Här är en liten antologi med videor som har lagts upp som svar på kontroversen kring GTA 6. Vi påminner dig också om att spelet inte skulle förväntas före 2024 åtminstone. Rockstar säger att denna massiva läcka inte kommer att ha någon långsiktig inverkan på utvecklingen av Grand Theft Auto 6.

God of War, Horizon och The Last of Us

 

 

 

 

 

Sea of ​​Thieves, Control, Immortality, Dead Space & Cult of The Lamb

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar