Tre år efter tillkännagivandet är Overwatch 2 på väg att landa på PC, PS4, PS5, Xbox One och Series. Men denna lansering kommer att ske i två av de viktigaste medlemmarna i licensen. Efter den ikoniske Overwatch-regissören Jeff Kaplans avgång i april 2021, är det huvudhjältedesignern Geoff Goodmans tur att lämna Blizzard.

Uppgifterna bekräftades av företaget på PC Gamer, som uppenbarligen tackade engagemanget och arbetet från en av Blizzards mest kända huvuden av spelare de senaste åren.

Vi tackar Geoff för hans många år av tjänst på Blizzard och önskar honom lycka till. Hans förmåga att väcka mångfalden av Overwatch-hjältar till liv genom spel har varit otrolig, och det märke han lämnade på Warcraft- och Overwatch-teamen kommer att märkas i många år framöver.

Geoff Goodman lämnade Blizzard i somras, utan ett specifikt datum, men han var fortfarande med i studion i juni. Det är därför lätt att tro att han kunde ha varit involverad i skapandet och utvecklingen av de nya hjältarna, som kommer att integrera Overwatch 2 när den släpps, och i synnerhet den sista som avslöjas, Kiriko, som är en healer. Observera dessutom i detta ämne att Kiriko endast kan erhållas via stridspasset, på nivå 55. Men alla spelare kan få det genom att spela, helt enkelt, utan att behöva betala.

Vad som än händer kommer Overwatch 2 att anlända den 4 oktober, gratis att spela, på plattformarna som listas ovan.

Lämna ett svar