Efter några månaders väntan är Slime Rancher 2 på väg att landa på PC, men också på den senaste Xbox-konsolen, för att förlänga äventyret med det första opuset, som hade lockat miljontals spelare. Så det är ingen överraskning att se att Slime Rancher 2  är efterlängtad av samhället, som vill dyka tillbaka in i denna färgglada värld fylld med slimes lika originella som de är.

Som ett resultat undrar flera spelare från vilken tidpunkt Slime Rancher 2 kommer att finnas tillgänglig, i Frankrike.

Vilken tid kommer Slime Rancher 2?

Du kanske är van vid det om du har erfarenhet av det, men alla videospel kommer inte ut samtidigt. Detta varierar beroende på studion, men också på plattformen, med vissa erbjuder dem tidigare än andra. Detta är särskilt fallet med konsoler, som mycket ofta gör spel tillgängliga före sina PC-motsvarigheter. Slime Rancher 2  är uppenbarligen inget undantag från regeln.

Slime Rancher 2 kommer med största sannolikhet att vara spelbar den 22 september, 12:01 på Xbox, via Microsoft Store. För de fysiska versionerna, om du redan har dem i din ägo, bör det vara detsamma. Men om du är på PC kommer du, som ofta, att behöva vänta till slutet av dagen, eftersom dess release är planerad till 19.00, enligt nedräkningen på Steam.

Här är en snabb sammanfattning  av Slime Rancher 2:s släpptider per plattform  :

  • Xbox One-serien  → Börjar vid midnatt den 22 september
  • PC, via Steam  → 19.00, 2 september

Som en påminnelse kommer Slime Rancher 2 att köras på en ny motor och kommer att vara djupare än det första avsnittet. Nya varelser kommer naturligtvis att introduceras, men med tanke på den här världens komplexitet förklarade Nick Popovich, spelchef, att co-op inte kommer att vara en del av spelet för tillfället.

Lämna ett svar