Vi vet att fansen har talang. Mellan mods, var och en galnare än den andra, vackra demakes, skapelser av alla slag som inte saknar kreativitet… vi delar regelbundet några pärlor som formats av spelarna själva. Dagen börjar med en enkel fråga: tänk om God of War, The Last of Us eller Uncharted 4 släpptes på PS1?

De bästa spelen de senaste årens PS1-version

Omslagen till PS1-spel på den tiden var något. Ett nostalgiskt fan hade roligt med att föreställa sig hur de av de senaste titlarna kunde se ut om de hade släppts vid tiden för den allra första PlayStation. Resultatet är rent, vackert och mycket övertygande. Dess författare, känd under pseudonymen M_S_1, förklarar att han hämtade sin inspiration från konceptkonsten för titlarna i fråga eftersom de är mer ” tidlösa ”. ” In-game-modellen av en karaktär med modern grafik skulle se ganska chockerande ut för tiden ”, förklarade han.

PS1-spel

Regelbundet har fans roligt att föreställa sig hur dagens spel skulle se ut om de hade släppts på PS1. Cyberpunk 2077, Bloodborne, Assassin’s Creed eller till och med Resident Evil 4 hade sina mycket framgångsrika demakes. Samma historia på sidan av Portal återskapad med N64-sås eller Zelda Breath of The Wild på NES som Nintendo hade skyndat sig att ta bort.

Lämna ett svar