I mer än tre år har Apex Legends förenat miljontals spelare, framför allt tack vare de nya funktionerna som introducerats i en jämn takt. Men innan de kommer till spelet, ses och granskas dessa nya saker, vare sig det är vapen, föremål eller legender, i syfte att inte rubba metan och balansen. Ibland skalas dessa prototyper mycket innan de blir till Apex Legends, ibland kommer de bara inte fram.

Eric Canavese, Senior Designer, och Devan McGuire, Lead Designer, talade om det på Reddit, vilket gav några intressanta trivia. Till exempel,Rampage, som vi alla känner till, kunde ha erbjudit en mycket annorlunda upplevelse, eftersom den var designad för att vara som en eldkastare. Vapnet kunde ha tillåtit spelare att ” måla ” en linje av lågor, både på golvet och på väggarna, brinnande spelare, men Respawn kände till slut att detta skulle förändra metan för mycket.

Den andra intressanta lilla historien är att vi kunde ha upptäckt ett hagelgevär med studsande kulor. Prototypen föreslog verkligen ett vapen som såg var och en av sina bollar studsa i delen eller miljön. Uppenbarligen tappade den fart varje gång kulan kolliderade med ett föremål, men det här vapnet såg aldrig dagens ljus. Utvecklarna ansåg att det inte var rättvist att bli besegrad av fiender som du inte kunde se.

Ändå, med tanke på communityns intresse för detta ämne, är det inte omöjligt att ett tillfälligt spelläge en dag låter dig prova dessa vapen som aldrig har släppts, eller attOm du vill ha mer information om Apex Legends eller gå med i en aktiv community för att dela trevliga stunder med andra spelare, bjuder vi in ​​dig att gå med i Apex Legends France Community Discord.

Lämna ett svar