De två nya gratisspelen från Epic Games Store är tillgängliga för nedladdning. På programmet denna vecka en stor överlevnadsklassiker som gjorde ett rejält sprudlande vid släppet, och ett mycket välbedömt taktiskt RPG.

De nya gratisspelen Epic Games Store är tillgängliga

Du kan refrängen utantill. Varje torsdag klockan 17.00 är det dags för gratisspel från Epic Games Store. Den här veckan kommer Fortnite Creators Store att glädja överlevnads- och RPG-entusiaster. Det är verkligen ARK: Survival Evolved och Gloomhaven som kan samlas in och bevaras hela livet. Vi presenterar inte längre den första, som var en riktig jordbävning för genren när den släpptes. Spelare befinner sig på en mystisk ö där de måste döda och tämja strövande dinosaurier för att fly. En perfekt titel att spela med vänner.

Gloomhaven, å andra sidan, är ett taktiskt RPG baserat på det populära brädspelet bland entusiaster. Den utspelar sig i ett medeltida fantasiuniversum där du kan utforska denna värld i ett band med 2 till 4 legosoldater. På programmet, skrämmande fängelsehålor, mörka skogar och mörka grottor som skyddar alla typer av varelser. Dessa två gratisspel från Epic Games Store är tillgängliga fram till den 29 september klockan 17.00 fransk tid.

Vilka är nästa gratisspel?

Och nästa vecka? ARK: Survival Evolved och Gloomhaven kommer att ersättas av ett enda gratisspel: Drone Racing League Simulator. Ingen överraskning, detta är den första titeln och simulatorn för drönarracing i första person. Fans av disciplinen kommer att hitta banor som används av riktiga DRL-piloter, med några överraskningar varje säsong.

Det här nya gratisspelet från Epic Games Store kommer som alltid att vara tillgängligt från 29 september till 6 oktober klockan 17.00. Det kommer sannolikt att komma med en bonusgåva som avslöjas på D-Day.

Lämna ett svar