Fortnites utmaningar är  fortfarande i spelet för denna säsong 4 av kapitel 3, och känner inte till någon större förändring, enligt de senaste säsongernas modell. Genom att validera utmaningar kan du tjäna XP och nå nivåer, för att låsa upp stjärnor och därmed belöningar. Spelare är nu vana vid det med tiden, de väntar otåligt på torsdag 15.00 för att upptäcka dessa nya utmaningar, som är mycket användbara för dem, eftersom de kan tillåta dem att återvinna 20 000 XP för att ta sig vidare i Battle Pass och låsa upp många kosmetika, såsom kläder, ryggtillbehör eller insamlingsverktyg. En av dessa utmaningar kommer att kräva att du gör det flytta ett rullande stenblock med en glidande spark.

Flytta ett rullande stenblock med en glidande spark

Det här uppdraget är särskilt knepigt, speciellt om du inte vet hur man gör det, eftersom du måste skada den rullande stenen flera gånger innan den rör sig. Faktum är att vi råder dig att använda ditt insamlingsverktyg på den rullande stenen, tills det bara har 30 livspoäng kvar.

Därefter måste du springa till den rullande stenen och glida för att sparka den. Första försöket borde inte fungera, eftersom en glidande kick ger 25 skada. Det kommer därför att bli nödvändigt att börja om för att se den rullande stenen röra sig efter att ha gett en glidande kick.

För att hitta Rolling Rocks, gå bara till områden där du kan hitta kullar. Vi kan se dem över hela kartan, men om du behöver hjälp har vi en karta nedan med några Rolling Rock-platser.

rolling-rock-karta
Du kan hitta alla Fortnite säsong 4 vecka 1 utmaningar i den här guiden.

Lämna ett svar