Fortnites utmaningar är  fortfarande i spelet för denna säsong 4 av kapitel 3, och känner inte till någon större förändring, enligt de senaste säsongernas modell. Genom att validera utmaningar kan du tjäna XP och nå nivåer, för att låsa upp stjärnor och därmed belöningar. Spelare är nu vana vid det med tiden, de väntar otåligt på torsdag 15.00 för att upptäcka dessa nya utmaningar, som är mycket användbara för dem, eftersom de kan tillåta dem att återvinna 20 000 XP för att ta sig vidare i Battle Pass och låsa upp många kosmetika, såsom kläder, ryggtillbehör eller insamlingsverktyg. En av dessa utmaningar kommer att kräva att du kör flera typer av kromade fordon.

Kör flera typer av kromfordon

Denna utmaning lyfter, föga överraskande, fram en av säsongens nyheter, krom. Här måste du köra tre typer av kromade fordon, i samma del, för att klara utmaningen.

För att spara tid råder vi dig att landa i kromdelen av kartan, för att leta efter en kromsprinkler. Men om du inte hittar några kan du alltid förstöra kromträd för att få några och spara tid. Sedan är det bara att närma sig ett fordon och kasta krom på det för att förvandla det till ett kromfordon.

fortnite-sprinkler-krom-träd
För att utmaningen ska valideras måste du transformera tre olika typer av fordon(en lastbil, en taxi, en whiplash till exempel) och kör dem alla. När detta är gjort kommer utmaningen att valideras och du kan gå därifrån med 20 000 XP.

Du kan hitta alla Fortnite säsong 4 vecka 1 utmaningar i den här guiden.

Lämna ett svar